- Poruka
- 197.410
Odličan je i ovaj u bloku 45, isti ljudi, isti roštilj.taj srušeni i žar na vidikovcu su jedina dva prava manceta u beogradu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odličan je i ovaj u bloku 45, isti ljudi, isti roštilj.taj srušeni i žar na vidikovcu su jedina dva prava manceta u beogradu
Da, zanimljivo. Kad uđeš u mesaru/pečenjaru, odmah sa vrata levo su im gibanice i helbovi, njihovi, mislim da su ispod sača. Izgledaju predobro. A odmah pored, uz tramvaje, je restoran.gibanicu? Mislio sam da imaju samo roštilj... pa ništa, uzmem 10 ćevapa i gibanicu umesto leba i bog da me vidi!
onda toetoOdličan je i ovaj u bloku 45, isti ljudi, isti roštilj.
klot ?ja skuvao boranuju
ja ću da uznem punjeni batak i gibanicu u somunuonda toeto
ali uopšte u žaru ne jedem ćevape, ok su ali samo ok
najvolijem slaninu i dimljeni vrat i zimi pihtije
Ja kupio grilovane filete skuše, pa će da se kuva karfiol i brokoli., pa uz biber, kari, maslinovo ulje, plus masline, mmmmmmja skuvao boranuju
jebalete te drlijepa će da se kuva karfiol i brokoli.
ti fileti skuše znaju da budu suvi... a karfiol je super ja ga volim, malo dismr dok se kuva ali bože moj, mora nešto i da se istrpiJa kupio grilovane filete skuše, pa će da se kuva karfiol i brokoli., pa uz biber, kari, maslinovo ulje, plus masline, mmmmmm
Numeš da uživaš u hrani seljaku s turcke strane.jebalete te drlije
Zavisi ko ih sprema. Kod nas ovi što peku ribu navikli na mesište, pa predugo drže na grilu, a to ne sme sa ribom. Mora da ostane sočna. U našem kraju, samo ovi iz Fish & Bar-a znaju da griluju kako treba, da ne sprže sve.ti fileti skuše znaju da budu suvi... a karfiol je super ja ga volim, malo dismr dok se kuva ali bože moj, mora nešto i da se istrpi
Fish & Bar kod Kalenića?Zavisi ko ih sprema. Kod nas ovi što peku ribu navikli na mesište, pa predugo drže na grilu, a to ne sme sa ribom. Mora da ostane sočna. U našem kraju, samo ovi iz Fish & Bar-a znaju da griluju kako treba, da ne sprže sve.
Jok, kod nas. Sidro Fish&Bar, kod pijace u maloj kulu Piramide.Fish & Bar kod Kalenića?
A znam, živim bukvalno na 5 min odatleJok, kod nas. Sidro Fish&Bar, kod pijace u maloj kulu Piramide.
Ludo burazere ludo@pura moca i @Dejan73 evo su fileti skuše na roštilju i mešano karfiol i brokoli, pa posut kari, biber, soja sos i maslinovo ulje. Predobro, a zdravo.
Pogledajte prilog 1734289
Ne secam se kalibraNeka
ČZ iliti češka zbrojovka, a kalibar? Lepo, pravo rastojanje.![]()
Kako bre, to je posle modela pištolja najbitnije, ako ne i bitnije?Ne secam se kalibra