Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to žene i fegeti
Bili danas kot kineza ima svašta samo kažu štaćeš
1000032549.jpg
1000032548.jpg

1000032554.jpg

Ono prvo ne prepoznajem sem ako nije pirinač s jajima i paradajzom u šta sumnjam, al ono drugo mora da su pačije grudi, sve izgleda fenomenalno.
Previše boli da bih se igrala, pa ni za pola čaše Ginisa.
Prvo su svinjska rebra bez kosti u sosu od pečenih paprika, sa krompirima. Drugo je rolovana ćuretina sa suvim šljivama u sosu od pegurki i pireom.
Ali kako, moram da ti nakako donesem flašu sodžua kad nađem?! :rida:

Prvo su svinjska rebra bez kosti u sosu od pečenih paprika, sa krompirima. Drugo je rolovana ćuretina sa suvim šljivama u sosu od pegurki i pireom.
Ali kako, moram da ti nakako donesem flašu sodžua kad nađem?! :rida:
Skroz sam omašila, nikad od mene gurman. :rotf: Jednom sam probala suve šljive umotane u suvu slaninu pa na roštilj, kako je to dobro. Mangupi sve pojeli dok sam ja morala da radim, samo sam dve iskukala. Baklave u mleku nikad čula, sad mi je šećer negde 30. :rotf:
Aj ovako, ako nađeš i kupiš popij sa gospom u moje zdravlje i slikaj praznu flašu, dovoljno i ja srećna. :super:

Skroz sam omašila, nikad od mene gurman. :rotf: Jednom sam probala suve šljive umotane u suvu slaninu pa na roštilj, kako je to dobro. Mangupi sve pojeli dok sam ja morala da radim, samo sam dve iskukala. Baklave u mleku nikad čula, sad mi je šećer negde 30. :rotf:
Aj ovako, ako nađeš i kupiš popij sa gospom u moje zdravlje i slikaj praznu flašu, dovoljno i ja srećna. :super:
E, ja spremam suve šljive punjene sirom, umotane u slaninicu za slavu. To je moj deo posla.
Ma nema šanse, ima nekako da te prevarim za sodžu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back