pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.998
jesamtirekodanelupašeeeeeeiiiiiDobra ti nes kafa uz kronpire
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesamtirekodanelupašeeeeeeiiiiiDobra ti nes kafa uz kronpire

(pored suvih kajsija koje imaju najvise)
ja u zivotu ukupno nisam pojela jagoda koliko sam za zadnja tri mesecajedi, Meki, nazdravlje!Nego, jesam ja vama pricala foru za jagode i koliko je organizam mocan
Posto su jagode i tresnje zajedno u sezoni, ja uvek preferiram tresnje, jagode mozda kupim dva puta za sezonu. Ljubitelj sam tresanja, jagode onako ne bas.
Ove godine ja jedem jagode svaki dan, ne preterujem kad vam to kazem, bukvalno, kako su se pojavile od marta u radnjama one uvozne ja sam svaki dan davala paretine na korpice od pola kg
Meni cudno sta mi je sto mi se toliko jedu. Al reko ajde ako mi organizam trazi, posle onih skandaloznih dijeta priusticu sebi, iako su skupe bile na pocetku
I stalno gledam suve kajsije i jedu mi se isto jako, ali ih ne uzimam jer mi jako smetaju u stomaku, nadimanje gasovi bolovi, pa ih ne kupujem
Secate se onomad kad su mi radili razne testove i nasli jak deficit fe, april valjda bese. Posle tih rezultata, ja na poslu, i naravno jedu mi se jagode, reko hbt daj da budem pametna da ne kupujem jagode, ne verujem da ima neke vajde od njih, nego da proguglam koja vocka ima fe pa da kupim to da se bustujem
Izguglam koje voce je bogato fe, kad ne lezi vraze, iskacu mi jagode(pored suvih kajsija koje imaju najvise)
I posle kazu mi smo kao neka razumna bica...aha kako da ne....telo nama diktira sve
I tako...btw dok kucam ovo jedem jagode naravnoja u zivotu ukupno nisam pojela jagoda koliko sam za zadnja tri meseca
to je kvas ćoravčeMoča pije nes kafu i uz pečenje s ražnja jer je moderan

Meni i onaj prošli, a i ovaj post, liči kao da si trudna...Hbt koji sam ja meni kralj
Dosla kuci oko 9 i jede mi se torta ocu dumrem
Napravim najbrzu kobajagi tortu koja postoji
Mlevena plazma sa badem mlekom kao osnova i odozgo slag. Pustim da odlezi do sad i evo sad se sladim. Zvacemo je torta od dva minuta za lenje domacice
Naravno da sam sebi u tanjiric pored parceta te kobajagi torte naredjala i jagode
Nisam namerno pobacala jagode u tortu jer ne voli m pa ajde lakse je ovako ja sebi u tanjir
Možda, ali verovatno nije nego je svilja. Samo kažem...Meni i onaj prošli, a i ovaj post, liči kao da si trudna...
nekažešMožda, ali verovatno nije nego je svilja. Samo kažem...

Ne boli, osim kad me strefi neka upala tetiva ili tako nekog sralja. Lakat, zglob šake, rame... pa na svakih par godina nešto.Jel i vas bole koske, mišići i sve što nije pričvršćeno?
Ne pričam o onim užasima, već običnim stračkim bolovima.
Il sam samo ja baba ovde a ostatak samo curice i dečaci.![]()
Mene samo trepavice ne bole.Jel i vas bole koske, mišići i sve što nije pričvršćeno?
Ne pričam o onim užasima, već običnim stračkim bolovima.
Il sam samo ja baba ovde a ostatak samo curice i dečaci.![]()
Blago tebi, imaš sreće.Ne boli, osim kad me strefi neka upala tetiva ili tako nekog sralja. Lakat, zglob šake, rame... pa na svakih par godina nešto.
E to, proleće mi je uvek gore od jeseni, sarani me a dišem.Mene samo trepavice ne bole.

Polako, mlad sam, ima vremena.Blago tebi, imaš sreće.
mi bili kod ive jeli novopazarske ćevape te tvoje drlije me ne zanimaju@pura moca da si samo video danas, filet dimljene skuše i kafiljol kuvan pa malo bleog luka i maslinovog ulja, uz grčke masline mmmm, prste da poližeš.
Sreća da je bar jedno od vi komplet čovek a to nisi ti jer mnogo neznaš hranu.mi bili kod ive jeli novopazarske ćevape te tvoje drlije me ne zanimaju