- Poruka
- 206.046
Svima je. Nikako da se ujednači, užasMeni je od ovog vremena glava tri puta veća![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svima je. Nikako da se ujednači, užasMeni je od ovog vremena glava tri puta veća![]()

Jeste li išli kod doktora? To može da bude zeznuto, ako je pankreatitis.Urgentno treći put ove godine...nadam se sa boljim ishodom .
Sestra mm čiji smo staratelji ima jake bolove u predelu pankreasa. Eto meni celonoćne žurke .

Da budeš lokomotiva?i danas moram kod ive![]()
Kod nas su u urgentnom doktoriJeste li išli kod doktora? To može da bude zeznuto, ako je pankreatitis.
A ja i dalje u kratkim rukavima? Ovde je neko sisica mekana izgleda...Ukljucili grejanje
Maj mesec![]()

Stan je drugo.... Ovo je kuca, dole u prizemlju kod nas ko u stenari hladno jutrosA ja i dalje u kratkim rukavima? Ovde je neko sisica mekana izgleda...![]()
Kod nas su u urgentnom doktori
Zadržana je u bolnici, sonda u nos, infuzija...a ona je osoba sa posebnim potrebama (Daun). Pri tom smo u poslednjih nekoliko meseci imali dve smrti u kući i stvarno mi je sve to stresno. Ona je kao devojčica od 55 godina i baš je uplašena .
. Srećno.Stan je drugo.... Ovo je kuca, dole u prizemlju kod nas ko u stenari hladno jutros
šta sve čovek mora da trpi za malo sehaDošo iz pozorišta, a vi, kakote?
ima i odličan natu temu sa Bob Hoskinsom, ne mogu da se setima kako se film zoveMi gledali netflix dokumentarac o seriskom ubici sto je pobio silne ljude i sve zakopavao u podrumu kuce i dvoristu. Losa mu logistika

Alo pa nisam tebe vodijio. Neš!šta sve čovek mora da trpi za malo seha![]()