pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.004
i dve lepinje vruće 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aloooo, koga ti ovde podržavaš, mene ovako finogSi grozan, ženo ne daj se, progovori što pre.![]()
ili tamo neku moju ženu? 
Jargh...E nije strasno, koknuo mi lokalnu anesteziju pa nije bolelo
Jednom mi se desilo da mi nije reagovala lokalna, pa sam trpela sve na zivo, to je bilo zabavno. Znas i sama kolika je to zabava...

Ženu, džabe trepuljiš, majstora za kartice a i decu je pravilno usmerila, sori sam si kriv ti si birao.Aloooo, koga ti ovde podržavaš, mene ovako finogili tamo neku moju ženu?
![]()

Znaš kako mi preti kad me nervir... ups, kad je nerviram?Ženu, džabe trepuljiš, majstora za kartice a i decu je pravilno usmerila, sori sam si kriv ti si birao.![]()

Imaš ti sreće, samo preti, tamo i biju muževe pa ti vidi, kad odvali šamarčinu tri dana zvone uši.Znaš kako mi preti kad me nervir... ups, kad je nerviram?
Ima da odem u Koreju i da se ne vratim!![]()

sad se rasvescujem
Razmišljam na koji način da pokrenem zahtev za povraćaj novca od karata za sinoćni koncert .
Od najavljena tri sata, koncert je trajao jedva sat i po, a pre toga smo imali jednosatnu torturu neke grupe maskiranih play back rođaka, ljubavnica, starleta, šta li su... Njih, niti smo želeli da gledamo a pogotovo da platimo.
J-Hope u Japanu, jel to? 3 sata, sineeee lelelelele.@Neda uzela ćera karte za BTS (ne ceo bend, već valjda jedan od njih) film u Ušću. Ima samo ta jedna projekcija + po jedna u NS i Nišu.

Jao pevac, supica prvo pa na krompiriće da se zapeče.Juce zaspim u 8 uvecesad se rasvescujem
Pravo da vam kazem ovo mi je trebalo, da se naspavam ko covek
Pijuckam kaficu i slusam komsiskog petla![]()

Otrovi, treba sve pušače streljati! Uraaaa!Dobra stara vremena.![]()
Pokajte se ide smak sveta!!!!Otrovi, treba sve pušače streljati! Uraaaa!

Ko je taj Sveta?Pokajte se ide smak sveta!!!!![]()
Ovaj što kupuje cigare u bolnici.Ko je taj Sveta?
Spaliti ga na lomači!Ovaj što kupuje cigare u bolnici.
uloviga za u rernudošo Golub
Pa iz ribarnice gde ih spremaju.odakle vam te lignje, tj. gde su
a otkud vranac uz lignje, treba valjda neko belo
Pa iz ribarnice gde ih spremaju.
Ne mora belo vino, to je samo loša urbana legenda. Vino piješ koje tio voliš uz šta ti voliš.