Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kafa u Starbaksu, oni jedini rade pre 10h.
1000032325.jpg

Juhu bre, sve ću vas utamanim majke mi, јoš podmetnuste Metku jer znate da sam ćipava na decu. Hvala, niste trebali, ali hvala od srca, zajmila sam fon da se javim, ko će da čeka. Još malo će da potraje da vratim moj net, par dana samo. Sutra je kontrola, javnuću nekako preko čpijuna.
Bilo je gadno, na živo dva sata iz desne prepone preko stomaka u levu arteriju pa nizbrdo. Kaže ovo će da boli izdržite, pa gde da bežim kad ste me umotali ko bananu za pohovanje. Oko 7-8 sajli su promenili i na kraju postavili stent. Sad sam punokrvna. Ima svašta još al to drugi put kad dobijem moj kompić. Jesam vam rekla da vas volim? Neću ni da vam kažem. :heart: Ej, čuvajte se i čekajte me da se isposvađamo ko ljudi. :zaljubljena:

@Reefer ti izgleda nisi ispratio desavanje kad su na madjarskoj granici uhvatili devojke koje su nosile na poklon drugarici velikog plisanog djoku napunjenog cigaretama :rotf:
Ispalo ko da svercuju, a one nosile zajebantski poklon, mislim da je za devojacko vece bilo
Pa su pisale molbu da im se vrati plisani djoka, cigarete nek zadrze
Nisam. Nek im vrate đoku, a ne da miniraju zabavu.

Načekah se u bolnici al nije bilo loše. Moj doca je zadovoljan kako to sve izgleda, još ja da održim reč i batalim cigare i šetam.
Moram da nacrtam neku glistu na papiru pa da je redovno izvodim napolje da mi pravi društvo.
Najteže je promeniti način razmišljanja i života, biće valjda dovoljno da se setim bolova, a oni mogu biti samo još jači, ne bih ponovo kroz to.
Vratile mi se komšije pa sad opet mogu da kradem net dok moj ne stigne, život je opet lep. :maramica:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back