pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.058
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kasniš brt ko da si pemzijoner neki
160*200cmkoliko reče, Meki, da košta? i koje su dimenzije
sad sam se zainteresovala
i da mi javiš kako te služio u probnom periodu
i nek ti je nazdravlje!
svašta..
A preko toga valjda ide nešto , ne spava se na golom dušeku ? Meni je go i sa tom navlakom.@eveline, bili, pitali, kupili, imam izveštaj.
Ovo je navlaka za dušek, preko koje ide čaršav. Tanka je i nije punjena, ima lastiš za ispod dušeka. Cena je 18.700 din.
Ima i punjena navlaka, dosta je deblja, cena je oko 32.000 din.
Mi smo kupili klasičnu (punjenu vunom) navlaku za dušek koja je oko 14.000 din. Ona i ova tanja koja hladi, koštaju kao ta deblja koja hladi. Računamo d aje bolje da kupimo odovojeno, jer nam zimi na treba ta koja hladi, a cena je skoro ista.
Pogledajte prilog 1725330
Pogledajte prilog 1725331
Memori pena je najbolji izbor za dušek , imala sam skoro deceniju dormeo , a prošle godine pazar je pao na jysk, možda je za nijansu slabiji, ali ne zamarajmo se sitnicama, dobar je.160*200cm
Sad je akcija 50%
Redovna cena 80 000, sad je 40 000
Iskreno redovna cena je za nas nenormalna, ali ova akcija dosla ko kec na deset
https://jysk.rs/spavaca-soba/duseci/duseci-od-pene/dusek-od-pene-160x200cm-wellpur-glomma-gf30-bela
mnogo je kumeSinoć popijem za bolove i neće da stane, naljutim se i dodam 3 bensedina od 5, ceo dan spavam na etape, nikako da se razbudim. Kako sednem samo zabodem glavu, sad sam spavala za stolom u kuhinji. Sad me bole sve koske.![]()
Ko spava? Budna sam, a nema nikog. Dosadni ste.Lako je vama, svi sad spavate a mi crnjci mora da radimo.![]()
Ma cuj slabiji, uzela si koji tebi odgovara, sve sam im isprobala, ceo asortiman, i oboma se jedini svideo ovaj, kako smo legli na njega bilo je to je to. Ni skuplji ni jeftiniji nam nije odgovarao.Memori pena je najbolji izbor za dušek , imala sam skoro deceniju dormeo , a prošle godine pazar je pao na jysk, možda je za nijansu slabiji, ali ne zamarajmo se sitnicama, dobar je.
JesiOkupam se ja , operem kosu i stavim neki serum u vidu spreja na kosu . Lepo miriše , ali preintenzivno , uguših se . I operem opet kosu.
Da li sam ja normalna, pitam ja vas![]()

Naravno, preko navlake ide čaršav sa lastišem, isto se navlači kao i zaštita.A preko toga valjda ide nešto , ne spava se na golom dušeku ? Meni je go i sa tom navlakom.
Odlična je pena, ali ja i dlaje prednost dajem dobrom i kvalitetnom dušeku sa oprugama. Ali tu baš mora da je kvalitetan.Memori pena je najbolji izbor za dušek , imala sam skoro deceniju dormeo , a prošle godine pazar je pao na jysk, možda je za nijansu slabiji, ali ne zamarajmo se sitnicama, dobar je.
Foto! Video!Okupam se ja , operem kosu i stavim neki serum u vidu spreja na kosu . Lepo miriše , ali preintenzivno , uguših se . I operem opet kosu.
Da li sam ja normalna, pitam ja vas![]()

Joj meni ni jedan sa oprugama ne odgovaraOdlična je pena, ali ja i dlaje prednost dajem dobrom i kvalitetnom dušeku sa oprugama. Ali tu baš mora da je kvalitetan.
Sa penom je to lakše, manje možeš da se zezneš-

Mi smo deci uzeli te sa penom, možeš da probaš jedan ako hoćešJoj meni ni jedan sa oprugama ne odgovara
Mislila sam ajde pena preko opruga pa ce biti ok, ali jok, nije mi udobno kao ovaj bez opruga
Stvar ukusa hbg
Kako onda osetiš hladno?Naravno, preko navlake ide čaršav sa lastišem, isto se navlači kao i zaštita.
Te nisam probala , ali pena je ok. Dobar dušek zlata vredi.Mi smo deci uzeli te sa penom, možeš da probaš jedan ako hoćeš![]()
![]()
Ovaj koji imamo sa oprugama je plaćen dosta, matora schlarafia i vredi svaki dinar koji smo platili.
Mi smo deci uzeli te sa penom, možeš da probaš jedan ako hoćeš![]()
![]()
Ovaj koji imamo sa oprugama je plaćen dosta, matora schlarafia i vredi svaki dinar koji smo platili.
to ti je zavrseno