Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1746807560870.png

@eveline, bili, pitali, kupili, imam izveštaj.
Ovo je navlaka za dušek, preko koje ide čaršav. Tanka je i nije punjena, ima lastiš za ispod dušeka. Cena je 18.700 din.
Ima i punjena navlaka, dosta je deblja, cena je oko 32.000 din.
Mi smo kupili klasičnu (punjenu vunom) navlaku za dušek koja je oko 14.000 din. Ona i ova tanja koja hladi, koštaju kao ta deblja koja hladi. Računamo d aje bolje da kupimo odovojeno, jer nam zimi na treba ta koja hladi, a cena je skoro ista.
Pogledajte prilog 1725330
Pogledajte prilog 1725331
A preko toga valjda ide nešto , ne spava se na golom dušeku ? Meni je go i sa tom navlakom.

Memori pena je najbolji izbor za dušek , imala sam skoro deceniju dormeo , a prošle godine pazar je pao na jysk, možda je za nijansu slabiji, ali ne zamarajmo se sitnicama, dobar je.
Ma cuj slabiji, uzela si koji tebi odgovara, sve sam im isprobala, ceo asortiman, i oboma se jedini svideo ovaj, kako smo legli na njega bilo je to je to. Ni skuplji ni jeftiniji nam nije odgovarao.
Tako da uzimas sta tebi prija... e sad u skladu sa finansijama se podrazumeva...

Meni se svidja sto postoji opcija zamene/vracanja ako se ispostavi da ne odgovara... To stvarno nikad ne znas dok ne spavas par dana

Poslednja izmena:
Okupam se ja , operem kosu i stavim neki serum u vidu spreja na kosu . Lepo miriše , ali preintenzivno , uguših se . I operem opet kosu.
Da li sam ja normalna, pitam ja vas :D
Jesi
Ja tako sa uljem za kosu prosla
Nisam gledala da cickovo ulje ima neki parfem, mislila cisto. Sunce ti kad sam ja pocela da kasljem od jacine toga ( jos ja stavljala masku pre pranja, kao lek)
Ustvari budale su napravile cickovo ulje sa parfemom sa namerom da stavis kap toga na krajeve posle pranja. A meni je trebalo kao lekovita maska za ostecenu kosu, kad natrpas masnoce pa drzis sat vremena pa peres.
A ja nisam videla da su ga naparfemisali, mislila cisto ulje.
Mora se gleda, da se citaju sitna slovca 🧐
Kad se ne ugusih tad od mirisa necu nikad :lol:

Memori pena je najbolji izbor za dušek , imala sam skoro deceniju dormeo , a prošle godine pazar je pao na jysk, možda je za nijansu slabiji, ali ne zamarajmo se sitnicama, dobar je.
Odlična je pena, ali ja i dlaje prednost dajem dobrom i kvalitetnom dušeku sa oprugama. Ali tu baš mora da je kvalitetan.
Sa penom je to lakše, manje možeš da se zezneš-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back