- Poruka
- 4.282
Ovo je film, dva dela. Toliko traju dve epizode serije.Radnim danima uglavnom serije, jbg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je film, dva dela. Toliko traju dve epizode serije.Radnim danima uglavnom serije, jbg...
Ne, obrnuto je, iskusila. Zadnji put sam čuvala klinca sa ovčijim i dobijem upalu pluća.Zar zostzer ne ide kod onih koji su preležali, ali davno, pa je imenuitet oslabio?
Kako i zašto, pa to je u komšiluku?
Ne moraš pizze i sendviče (koji su sjajni) imaju odlične salate.

Ja sam imao zoster kao matori tinejdžer i rekli mi da je to jer mi je oslabio imunitet na boginje, koje sam kao klinac preležao. Inače nemam problema sa herpesom nikad.Ne, obrnuto je, iskusila. Zadnji put sam čuvala klinca sa ovčijim i dobijem upalu pluća.
Ove njihove su ekstra dobre salate.Brzu hranu ne jedem (ili retko kad), a dobre salate ima i kod mene u bloku![]()

kažese ljepinalepinja
Nekažese nego smažese.kažese ljepina

Tih herpesa ima mali milion vrsta. Meni rekli da je zbog imuniteta na ovčije. Rekli mi i da će migrena prestati posle klimaksa pa dobijem napad. Ko će ga znati, samo neka ga što dakje od mene.Ja sam imao zoster kao matori tinejdžer i rekli mi da je to jer mi je oslabio imunitet na boginje, koje sam kao klinac preležao. Inače nemam problema sa herpesom nikad.

Onaj momenat kad shvatis da je nas zdravstveni sistem bolji od vecine, crnjak jjebem tiVodili klinca kod dr, malo jači dr, uradili crp<1 i to je to od lab analiza.
Kažu virusni osip al nemaju očigledno pojma kakav virus.
Ako bude gore da sosjemo ako bude dobro ne dolazimo i tako![]()
Ma nije mučenje, pogledaj bre.Fala ali ne, nemam živaca za mučenja dece, previše je to za mene.

A u međuvremenu, da dođeš da mi izvedeš psa?Ovo vreme pod hitno da ide kod psihologa![]()

@Neda juče krenuli da gledamo ODLIČNU nemačku seriju, ako nisi gledala, obavezno. Teška tema, jbt, triler/drama.
https://www.imdb.com/title/tt20863760/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_dear%20child
Mislim da nije, nisam siguran.Ovo je po istinitom događaju?