Kafić Šta trenutno radiš XIX

Ja danas eto bolesna, dugo nisam bila, u zadnjih mesec dana 3x sam bila bolesna, ubio me stres.
Juče ustanem u 5i15, sva srećna u 6 odem na trening, posle na posao, ceo dan super raspolozena, kažem kolegi kako ću da nagovorim žmua i klinca da idemo na pecanje, jer sunce je tu a kad je sunce tu ne postoji lepše mesto na svetu od fjorda, e nes majci jutros u 4 se budim, glava da eksplodira, do wc-a ne mogu. U 7 nekako jedva izmerim pritisak (usrala se da je visok) ono jedva ga imala. Krenem da jedem, nemam snage, bikv zalogaj banane pa 15min dremke i tako sve do pola 2 popodne kad sam nekako obavila ručak i popila brufen tako da sam još uvek živa.
Ja ne znam kakvi su ovo mutant virusi, nije normalno, bukv ništa, samo t i užasna malaksalost a juče bila sve super i haj

Ja sam u salonu 💅🏻
Sifra za odmaram i cistim lice, stavljam maske i ostale pickematerine

Bad Guy Villain GIF by Disney

To pitaj @pura moca on sluša te dine merline, bidžize i teje tajiroviće
slušam al sam bar pošten čova
a ono onog gitaristu što si jučer okačio ono je besmislena muzika ko da je izmislio chatgpt
al ti to viliš, ako. provališ kao baja svira brzo, malo te zbuni modulacijom i drugim jeftinim forama i ti sve vičeš ako sam već platio tvrdim da sam shvatio :malav:

slušam al sam bar pošten čova
a ono onog gitaristu što si jučer okačio ono je besmislena muzika ko da je izmislio chatgpt
al ti to viliš, ako. provališ kao baja svira brzo, malo te zbuni modulacijom i drugim jeftinim forama i ti sve vičeš ako sam već platio tvrdim da sam shvatio :malav:
Muzičko znanje = 0.
Modulacije... :rotf: :rotf: :rotf:
Žabar je jedan od najboljih gitarista današnjice i to po rečimas ostalih najboljih gitarista. Znaš, ne mora svaka pesma da ima refren i la, la, la tekstić. :mrgreen:

Muzičko znanje = 0.
Žabar je jedan od najboljih gitarista današnjice i to po rečimas ostalih najboljih gitarista. Znaš, ne mora svaka pesma da ima refren i la, la, la tekstić. :mrgreen:
Reći ću ti tajnu: nemaš pojma šta on meni ume da pusti- ne da nema refrena i lalallaa, nego gledaš u plafon šta će da se sruši ( jasnija i bolja verzija) ili pak gledaš da nisi u krematorijum upućen, a živ si
I najgore- učim da uživam i u tome, reko bi naš narod da sam submisivna, mada ja samo svakom dajem prostora da se izrazi
Tako da, ne izazivaj ga

Muzičko znanje = 0.
drago mi je što se cerekaš i imaš lažan osećaj nadmoći kao naš precednik, drago mi je da ti je super. da te obavestim, modulacija je u muzičkoj terminologiji promena tonaliteta, ne znam zašto se cerekaš na taj reč. što se tiče muzičkog znanja, ajmo ovako: sledeći put kad se vidimo, ponesi na flešu šta si u životu komponovao, aranžirao, upakovao i snimio. a poneću i ja. jel može tako? i poneću neki blutut zvučničić, pa da čujemo ko je šta radio. jel prihvataš dogovor?
možemo @Metla na vestici i @andjelijaa da zovemo da budu žiri, a?

Reći ću ti tajnu: nemaš pojma šta on meni ume da pusti- ne da nema refrena i lalallaa, nego gledaš u plafon šta će da se sruši ( jasnija i bolja verzija) ili pak gledaš da nisi u krematorijum upućen, a živ si
I najgore- učim da uživam i u tome, reko bi naš narod da sam submisivna, mada ja samo svakom dajem prostora da se izrazi
Tako da, ne izazivaj ga
Čovek seljak, ne razume Toto, ne razume gitaru, bitno da ima šimike za diskoteku. :rotf:

drago mi je što se cerekaš i imaš lažan osećaj nadmoći kao naš precednik, drago mi je da ti je super. da te obavestim, modulacija je u muzičkoj terminologiji promena tonaliteta, ne znam zašto se cerekaš na taj reč. što se tiče muzičkog znanja, ajmo ovako: sledeći put kad se vidimo, ponesi na flešu šta si u životu komponovao, aranžirao, upakovao i snimio. a poneću i ja. jel može tako? i poneću neki blutut zvučničić, pa da čujemo ko je šta radio. jel prihvataš dogovor?
možemo @Metla na vestici i @andjelijaa da zovemo da budu žiri, a?
E ako si konpozitor onda super. Mora da si lažno nadmoćan.
Bežibre, ne zanimaju me kompjuori, samo svirka na instrumentima.

o ukusima se raspravlja, ti prvi to radiš. na moja pitanja i predloge ne odgovaraš, razlog je što nemaš odgovor. mnogo si naporan, moraću neko vreme da ne debatujem sa tobom, nastavićemo nekada kada se oporaviš
Ti imaš samo abba i bidžiz ukus, bežibre.
Šalu na stranu, neko ko nije završio muzičku školu i može samo o ukusu da priča, ne o muzičkom kvalitetu, tako da ti ija možemo samo da trtljamo. Ali je glupo u tom trtljanu napisati da je nešto dosadno ili smešno, a u svetu čoveka priznaju kao jednog od najboljih muzičara i gitarista.
Inače, čovek kida kako svira. :worth:

Šalu na stranu, neko ko nije završio muzičku školu i može samo o ukusu da priča, ne o muzičkom kvalitetu, tako da ti ija možemo samo da trtljamo. Ali je glupo u tom trtljanu napisati da je nešto dosadno ili smešno, a u svetu čoveka priznaju kao jednog od najboljih muzičara i gitarista.
evo, sad ću opet da pustim ono da proverim jel dosadno

Чему уопште оптерећивање? :lol:
Ми пегламо по потреби.
Најбесмисленија ствар коју могу да замислим ми је велико спремање куће сваког викенда или било какво диринчење по кући.
Викенд је за одмор.
Све по мало током радне недеље.

Auh, ali si naporan. Nije napisao da ne zna da svira gitaru , nego da nije autentičan.
Biti autentičan je klasa iznad.

Back