- Poruka
- 206.554
Kod mene muka, evo četvrti sat kako mi drugar ajtijevac sređuje komp. Sve super, ali ne može da deinstalira Word koji baguje, bemti majkrosofta.Jasu me klijenti od jutros, zavrsih napokon i bezim kuci
Vikend![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene muka, evo četvrti sat kako mi drugar ajtijevac sređuje komp. Sve super, ali ne može da deinstalira Word koji baguje, bemti majkrosofta.Jasu me klijenti od jutros, zavrsih napokon i bezim kuci
Vikend![]()
DusmaniKod mene muka, evo četvrti sat kako mi drugar ajtijevac sređuje komp. Sve super, ali ne može da deinstalira Word koji baguje, bemti majkrosofta.

sad opet mogu da pravim moju verziju tople cokolade 
Koliko ti pojma neznaš o muziki, tisi muzički ćaci.mislio sam da su satriani i vai najdosadniji na zemlji međutim eto vidiš zezno sam se. ovo je tako dosadno da mi je čak i zabavno jer je mnogo smešno

veću kaprićozu i biće svečana tišina dok god svi budemo jeliA šta da radimo sa onim svinjojedom koji se grozi plodova mora? Njemu nešto gudeće pored duzmemo, da nas ne smara?![]()
ou jessSlane karamele su fenomenalne, probala? I sve sa slanim karamelom je odlično.
Pa nisu svi abba - tra - la - la.izvini, al moram se složiti s upravo pročitanim Mocinim odgovorom
sve je to kao lepo, al davi

to što on ume da se bori s instrumentom i dalje ne znači da proizvodi dobru muzikuPa nisu svi abba - tra - la - la.
Ne da ne davi, nego čovek vrhunski svitra, i to prstima.![]()
Jasu me klijenti od jutros, zavrsih napokon i bezim kuci
Vikend![]()

Posto sam danas samo jednom jela jutros, cim sam usla u kucu prvo sam se okupala a onda sam umlatila sve na sta sam naisla
Sad sam digla krake, grickam jagode i pusticu neki podkast da kuliram

Alkohol?Od jutros pokušavam da se ne udavim od mirisa osveživača prostorija. Sinoć sređivala neki stan što izdajemo. Odvrnem osveživač (onaj što se uključuje u struju) kako bi ga malo stavila po zidovima ormana, a on mi se prospe po rukama.
Davim se od tada. To se ne može isprati sa ruku.
Jel ima neko ideju šta da radim? Sirće ne radi posao. Ni sona kiselina.

Vlatko je u Leb i sol bio sjajan, danas jeste smor. Ali ovo veze nema sa tim, ali je opet do ukusa. Kome se ne sviđa, ne sviđa mu se. Sa muzičke strane je ovo nešto najbolje.to što on ume da se bori s instrumentom i dalje ne znači da proizvodi dobru muziku
setih se Vlatka Stefanovskog koji isto tako majstorski kontroliše gitaru, al slušanje je dosta često pakao, brale
Pitanje je da li ce sad raditi jer ti je vec u koziLogično, a nije mi palo na pamet
a muzika u salonu ne daj bozeTo pitaj @pura moca on sluša te dine merline, bidžize i teje tajirovićeCekam kod frizera da se m ostrizea muzika u salonu ne daj boze
Upravo arlauce neki lik ne kunite mene moje bivse zene
Sta je ovi lebac ti jjebem
Nisam fan gitarskih solaža do u beskraj , ono što si postavio mi se recimo sviđa kad su se utišali i sviruckali - e to jeste baš lepo bubanj+ gitaraVlatko je u Leb i sol bio sjajan, danas jeste smor. Ali ovo veze nema sa tim, ali je opet do ukusa. Kome se ne sviđa, ne sviđa mu se. Sa muzičke strane je ovo nešto najbolje.

radila sam, pa bi sad trebalo, kao, da usisavam, spremam šnicle, sredim nokte, operem kosu, popakujem veš (peglanje ne radim)Sredjivali kucu
Uf da dignem krake sad malo![]()