Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i dalje je dosadno (ta pesma), nema trunke života u njoj i ne znam čemu služi, sem da mi vidimo kako ima vešte prste
verovatno da on ume da odsvira i nešto što je dobro, al kako vidim da kapira taj svoj zanat, nešto sumnjam, dok ne čujem
Ok, tebi se to ne sviđa i to je to. A života ima tamo kolo ti volja, samo ti se ne sviuđa taj fazon,. Zato i imamo klasičnu, pop, rock, narodnu i ko zna kakve sve muzike.

Ja danas eto bolesna, dugo nisam bila, u zadnjih mesec dana 3x sam bila bolesna, ubio me stres.
Juče ustanem u 5i15, sva srećna u 6 odem na trening, posle na posao, ceo dan super raspolozena, kažem kolegi kako ću da nagovorim žmua i klinca da idemo na pecanje, jer sunce je tu a kad je sunce tu ne postoji lepše mesto na svetu od fjorda, e nes majci jutros u 4 se budim, glava da eksplodira, do wc-a ne mogu. U 7 nekako jedva izmerim pritisak (usrala se da je visok) ono jedva ga imala. Krenem da jedem, nemam snage, bikv zalogaj banane pa 15min dremke i tako sve do pola 2 popodne kad sam nekako obavila ručak i popila brufen tako da sam još uvek živa.
Ja ne znam kakvi su ovo mutant virusi, nije normalno, bukv ništa, samo t i užasna malaksalost a juče bila sve super i haj
Sad ću budem teoretičar zavere al sve je to od ovog prskanja odozgo. Trpaju sem metala i bakterije, viruse i još koješta. Gomila ljudi je bolesna i simptomi su svima isti i nisu lagani. Drž se Lunjo dušo, ne daj se. :heart:

Sad ću budem teoretičar zavere al sve je to od ovog prskanja odozgo. Trpaju sem metala i bakterije, viruse i još koješta. Gomila ljudi je bolesna i simptomi su svima isti i nisu lagani. Drž se Lunjo dušo, ne daj se. :heart:
A da nije zbog krša koji nam trpaju u hranu, možda?
Ranije mleko/kiselo trajalo 4-5 dana, a umelo i ranije da se pokvari. Sad možeš i pola meseca nakon isteka roka da ga jedeš.
A čime tek prskaju voće i povrće, i koliko, to nmiko ne zna.
A tek šta farmacija radi sa stalnim pomeranjima vrednosti za bukvalno sve, holesterole, glikemiju, pritisak... koje sve lekove moraju po protokolu lekari da nam daju, a relano nam ne trebaju. Ima toga previše pre tih teorija zavera.
Pa koliko tek antibiotika i raznih hormona završi u rekama kroz kanalizaciju. Užas.

Ko prska odozgo?
To sam se i ja pitala i čak smejala na pisanja na tu temu, al više se ne smejem nakon svega šta sam pročitala i odgledala.
Organizacija nema zvanično ime, ne može se nazvati ni svetska vlada iako je tako zovu, ali postoji neko ili neki koji su toliko moćni da se igraju našim životima i odlučuju kako ćemo živeti. Jesi čula za sakrivanje sunca? Britanski parlament je izglasao da će to pokrenuti s ciljem da se zaustavi zagrevanje zemlje, a šta je sa biljkama i hlorofilom i fotosintezom? Direktno izazivanje opšte gladi, pomor bez rata. Kontrola tokova novca, zabrana korišćenja sopstvene štednje, gašenje gotovinske kupovine, a sve se radi javno, deo po deo. Do 2035 potpuna promena sistema i načina života. Recimo ovako, možeš da kupuješ u svojoj prodavnici, ali 5 km od kuće ne možeš, zabrana, šta ako u tvojoj prodavnici nema osnovnih sredstava za život? Nema hleba, mleka, brašna, pirinča itd, šta ćeš jesti ako nemaš baštu jer će biti uništena? To je toliko opširno zamišljeno da niko u to ne veruje a već se sprovodi. Totalno ludilo, zar ne?

A da nije zbog krša koji nam trpaju u hranu, možda?
Ranije mleko/kiselo trajalo 4-5 dana, a umelo i ranije da se pokvari. Sad možeš i pola meseca nakon isteka roka da ga jedeš.
A čime tek prskaju voće i povrće, i koliko, to nmiko ne zna.
A tek šta farmacija radi sa stalnim pomeranjima vrednosti za bukvalno sve, holesterole, glikemiju, pritisak... koje sve lekove moraju po protokolu lekari da nam daju, a relano nam ne trebaju. Ima toga previše pre tih teorija zavera.
Pa koliko tek antibiotika i raznih hormona završi u rekama kroz kanalizaciju. Užas.
Sve si u pravu i to je toliko povezano i isprepletano da je teško da se poveruje. 4 konglomerata poseduje 80% proizvodnje hrane, pića, semena, herbicida i svega vezanog za poljoprivredu i proizvodnju hrane. Vakcinisanje stočnog fonda ima razlog, da ga uništi. Jeste krave izbacuju gasove koji dižu nivo ugljenmonoksida u atm, ovce takođe pa smanjuju velike stočne fondove po svetu. Manipulacije razmišljanjem, realnošću, istorijom, sve se to dešava u realnom vremenu i svih ovih godina. Da nije opasno bilo bi zanimljivo posmatrati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back