- Poruka
- 206.554
Pustilo ga iz ćacilenda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pustilo ga iz ćacilenda?

Užasna osobo
ćuti, šta ja sve s zadovoljstvom pustim i odigram, to niko nikad neće saznati
Dobro, trava... kul. Al ja ću ti ovde sad zahvaliti na večeri koju si mi doneo. Vanserijska
Današnji je dan kad sam nečim zaslužila da upoznam Rifera, da me on časti vrhunskom večerom i da dobijem dobre vesti o novom poslu.
Samo jedna osoba može da pije fraspućino - TI !Nagradno putanje. Ko pije kafu 1, ko kafu 2 i ko kafu 3?
Pogledajte prilog 1718471

Obična ladna nes kafa.Samo jedna osoba može da pije fraspućino - TI !
1. M
2. E
3. R

Ja kapiram da nam klima pati od bipolarnog poremecaja. Cas suncano cas kisa. Ajde vise oce li se stabilizovati
Jutros sunce, evo sad grmi
Aj sad ti budi pametan pa smisli sta da obujes i sta da obuces![]()

Pokisoh ko misEvo odlučila se, pljušti![]()

A zašto šetaš po kiši?Pokisoh ko mis![]()
Pokisoh ko mis![]()

Ma ne pomaze nista, reka je bila na nbg, noge do clanaka na prelazu u vodi, patike susim ceo dan jos su mokre, sreca imam klompe i rezervnu odecu na posluJa imam neku kabanicu za bicikliste, bez nje ne idem nigde ovih dana.
pa nabijem ga basZnači,ipak si tiObična ladna nes kafa.![]()
kafa u slatkišima je vrhunski začin, mada ne volim slatku kafuJela sam najlepše želje sa kafom. Kafa je u čokoladi. Da se razumemo.
Kafu pijem sa vrlo, vrlo malo šećera mada mogu i gorkukafa u slatkišima je vrhunski dodatak, mada ne volim slatku kafu

kažu da par zrnaca soli ( ali i šećera) podignu aromu kafeKafu pijem sa vrlo, vrlo malo šećera mada mogu i gorku
))))kažu da par zrnaca soli ( ali i šećera) podignu aromu kafe
e, a jednom, na moru, kažem ja konobaru kafu bez šećera jer ne mogu da vam objašnjavam koliko šećera
a on meni " šesnajes zrna šećera, kaži, sve znam"))))