Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 94.149
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj kod kineza košta 50 din100 - 150 din u apoteci , kupovala za ćaleta rel. skoro

neki čobani budale?Nagradno putanje. Ko pije kafu 1, ko kafu 2 i ko kafu 3?
Pogledajte prilog 1718471
Za čobane znam, e sad ne bih o tome dal je treća osoba baš toliko dalabu...neki čobani budale?

dobro ti je ovo na sliki ali ja imam bolji sendvič@pura moca @eveline @pikax @Metla na vestici @Neda i ostali, ovo je predobro, a ne tamo neke lepinje, slanne, jaja i mesišta sa sirom. Nisam ja debo ko neki ovde.![]()
Dok ja sa vucicem drzavu vadim iz krize vas troje kafenisete u radno vremeNagradno putanje. Ko pije kafu 1, ko kafu 2 i ko kafu 3?
Pogledajte prilog 1718471

Ona je fina zena, ne znam samo sta trazi sa vas dvojicom cobanaZa čobane znam, e sad ne bih o tome dal je treća osoba baš toliko dalabu...![]()

kad okacis neku tortu tad mozes da mi se obracas@pura moca @eveline @pikax @Metla na vestici @Neda i ostali, ovo je predobro, a ne tamo neke lepinje, slanne, jaja i mesišta sa sirom. Nisam ja debo ko neki ovde.![]()

Pazi kad nismo.Dok ja sa vucicem drzavu vadim iz krize vas troje kafenisete u radno vreme
Nadam se da ste me izogovarali![]()

Pazi kad nismo.![]()

Nismo stigli, polako, sledeći put.

Da čujemo komentar prvoprobale?pojo sam sada lav sendvič što mi danas kupio rifer affffrssss kakav je
potom sam pojo domaće medeno srce koje je poznato metli arrrghhhh
ja sam pojo a ona još nie javiće ti depešom kad pojedeDa čujemo komentar prvoprobale?
Ide to malo sporiije kod ovih što nisu vični. Naučiće vremenom.ja sam pojo a ona još nie javiće ti depešom kad pojede
ne vuci me za jezičinu ovu moju. hvalaOna je fina zena