Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću dok ne ode. :amen:
IMG-c6045116faf79b4841c8791ef06da9b4-V~2.jpg

Ne znam otkud sada takvo zgražavanje nad prebijanjem studenata. Ako me sećanje služi, onomad je rekao da može da pošalje "kobre" da časom razbacaju studente.
Imam nagon za povraćanjem čim ga vidim. :bljuc:
Ugl se najvise zgrazava onaj sto to radi

A suska se po tviteru da je jedan od batinasa u ns drugar premijerovog sina, pa se pere ostavkom

paz' sad ovo. objavila nova r.s. ( ne odnosi se na dekana).
naježim se na Plenum :fdlan:
.................
Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu ogradio se danas od gostovanja svog kolege Miloša Pavlovića u programu Radio-televizije Srbije, naglasivši da ga u ovu emisiju nije delegirao plenum fakulteta.

Kako se navodi u objavi na Instagram stranici Medicinskog fakulteta, studenti u blokadi se ovim putem jasno i nedvosmisleno ograđuju od nastupa Pavlovića u emisiji „Takovska 10“, planiranog za večeras.
...............
od dotičnog se ogradiše:

"Student Medicinskog fakulteta u Beogradu Miloš Pavlović, koji je u petak govorio na mitingu u Jagodini povodom osnivanja Pokreta za narod i državu, rekao je da se šokirao današnjom vešću o napadu u Novom Sadu, zato što smatra da nasilju nema mesta u našem društvu, kao i da je on dobio preteće poruke.

"Zbog toga zastupam neki drugačiji stav da treba da se pozovemo na dijalog, na mir, na stabilnost. Treba da počnemo da razgovaramo konačno", ističe Pavlović.
Uputio je podršku koleginici, studentkinji Fakulteta umetnosti u Novom Sadu uz želju da se što pre oporavi."

objava RTS.:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back