уааа, издајник, страни плаћеникPisalo bi valjda da je update, ne znam, al mi se ne sviđa.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
уааа, издајник, страни плаћеникPisalo bi valjda da je update, ne znam, al mi se ne sviđa.
гарант је гледала вучка иGotova si, došli vanzemljaci po tebe![]()
Ma jes, slabo plaćaju.уааа, издајник, страни плаћеник![]()
![]()
Mrnjau, biće klope.Gotova si, došli vanzemljaci po tebe![]()
а да аплицираш још једномMa jes, slabo plaćaju.![]()
Nemo se vređamo.гарант је гледала вучка и![]()
Da tražim, 10% od MMFa?а да аплицираш још једном![]()
е па ја почела да гледам и уловим себе како се свађам са телевизором, и пребацимNemo se vređamo.![]()
Počeli da gledamo https://m.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_kingdom na Netflixu, uuuu što je dobra, odlični kostimi i ambient.Nemo se vređamo.![]()
Slaba si. Opet nisi ručkala.код мене све "непријатењско" на делу и ништа![]()
Mene blokirali na tviteru, ozbiljno, jedva sam se oslobodila. Sad sam pod uslovnom dok se me popravim.е па ја почела да гледам и уловим себе како се свађам са телевизором, и пребацим![]()
ма знам, од слатког купусаSlaba si. Opet nisi ručkala.![]()
Znam gledala.Počeli da gledamo https://m.imdb.com/title/tt6611916/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_kingdom na Netflixu, uuuu što je dobra, odlični kostimi i ambient.
eeee, sutra idem do mojih po kuvani kiseli kupus, al će da bude klope.ма знам, од слатког купуса![]()
Pojedi i malo mesa, izeš travu, kupus da valja zec bi bio ko krava.ма знам, од слатког купуса![]()
опа ђурђо, па ти озбиљно делаш.Mene blokirali na tviteru, ozbiljno, jedva sam se oslobodila. Sad sam pod uslovnom dok se me popravim.
не волем кувани кисели купус.eeee, sutra idem do mojih po kuvani kiseli kupus, al će da bude klope.![]()
Nisam ja ništa direktora mi.опа ђурђо, па ти озбиљно делаш.![]()
Vešticaaa! Treba te spaliti!не волем кувани кисели купус.
само сарма и подварак.![]()
са ребарцима, ал сам их заобишла.Pojedi i malo mesa, izeš travu, kupus da valja zec bi bio ko krava.
јок, трауме из детињства.Vešticaaa! Treba te spaliti!
glava ti u nošuPozdrav za Miljuša, pozdrav i za Gošu!
Eto, šta sam rekla, znam te ko sopstveni dlan.са ребарцима, ал сам их заобишла.![]()