- Poruka
- 50.532
Pogledaj hleb kako sam ispeko. Jbg nisi bila tuSeno, varaš me s Plikačom☠
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj hleb kako sam ispeko. Jbg nisi bila tuSeno, varaš me s Plikačom☠
nemoj naše slike da gleda , uznemiriće sePogledaj hleb kako sam ispeko. Jbg nisi bila tu![]()
Sad cu u spojlernemoj naše slike da gleda , uznemiriće se
Ja sam već opalila preventivnoSad cu u spojler![]()
Juneća potplećka, čenovi belog luka se zabodu svuda, biber, so, mrva vegete bukvalno, namacka se senf i premaže uljem, odstoji noć pa u peć kod pekara. K'o puter mekano.June volim, rolovano ispod satcha![]()
Jedva smestioJa sam već opalila preventivno
hej imam sliku kad sam ja mesila lebac , ručnoJedva smestio
Meni ne otvara, trazi da inst tiktokAhahahaha naletela sam na snimak, studenti pevaju vucicu ispred vlade "izadji mala"
Carevi!
https://vm.tiktok.com/ZMkN3g1Ae/
Pikac pade mi na pamet, kako li bi se hleb ispekao na raznju...onako na tihoj vatri pa se obrce. A na cumuru neko meso da malo prodimi hlebhej imam sliku kad sam ja mesila lebac , ručno
hej imam sliku kad sam ja mesila lebac , ručno
Ne može!Pikac pade mi na pamet, kako li bi se hleb ispekao na raznju...onako na tihoj vatri pa se obrce. A na cumuru neko meso da malo prodimi hleb
Ovo je super Pikac
Nisam ga prepeklaOvo je super Pikac

U vojsci na terenu, parce hleba navucem na stap i zapecem na zaru. Pih kako je ukusnoNe može!
A ispekla?Nisam ga prepekla![]()
Taman ! Xe xe. Sad si ti na redu.A ispekla?![]()
Jedino da narezem cajnu i slikamTaman ! Xe xe. Sad si ti na redu.
Molim lepo.

Gledala si Person of interest, ili Fringe?Nemam pojma sta bih....na kraju cu zaspati nista necu ni gledati
Volela bih da se zarazim nekom serijom, da me uvuce u taj neki svoj svet da pobegnem od ovog, i da traje nekoliko sezona da mogu par dana da bindzujem.... Al ne nalazim da me nesto kupi na trejler...
Ja nisam nikad jela snicle od soje
Iskreno ne konzumiram soju uopste (osim onog kobajagi mleka)
Inace nikad nisam spremala bas samo od soje nista, meni to nekako odbojno, sto to da drndam i potapam i hebavam se kad mi lepse pojedem mesiste
Kapiram kad neko mora....ali ako je volja, izbor, oce brate, onda ne kapiram![]()

Nije
Brusnica sveza
Necete verovati gde sam nasla, ja to trazim godinama u bgu nikad nasla nisam, samo ona kandirana susena gadost
I slucajno onaj dan kad sam isla u galeriju, u njihovom maksiju, nadjem pakovanje sveze brusnice. Znaci ako zivis u bg na vodi i placas kvadrat 10 soma mozes da "lecis" besiku brusnicom. Mi ostala boranija da jedemo zasecereno (kandirano) djubre. A mamicu vam fasisticku!
550din 350 gr pakovanje
Ali je gadna, malo mozes pojesti, skuplja usta ko stipsa, pa tako po malo svaki dan zvaknem...ne mozes je jesti za uzivanje
Nasla sam sok od sveze cedjene u zdravoj hrani pa i to popijem, pije se na casice rakijice
Mislim da se razumemo ne leci to nista, gomila istrazivanja su pobila te stare tvrdnje da ona leci cistitis, ali ajde kad si ocajan pa ces i gowna uzeti da probas....
Ti i vucic jedino ostali nocasIzgleda da ste se svi najeli i otišli na spavanje. A ja da radim za sve vas, jel?![]()

Legao u 4, ustao u 9, pa ti vidi, to ni drug precednik nemože.Ti i vucic jedino ostali nocas![]()