pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.999
Zato sutra kuvano sočivo sa tonom celera i šargarepe, al ću da se odvalim!
Ne kapiram kako možete da jedete ono silno mesište?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sutra kuvano sočivo sa tonom celera i šargarepe, al ću da se odvalim!

What You Wish ForThe menu?
Ovo prvo gledala sve sezone...sapunica klasicnanije ti loša Why Women Kill
a može i Gentlemen
Ne, taj volim zbog Anje Tejlor (ista moja mlađa ćera) ovo je drugiThe menu?

Sečeno tanko, deblje? Živ se pohuje? Ide onaj redosled brašno-jaje, ili smesa od ta dva, pa umočiš i pohuješ?Koren celera, sečen na krugove. Mnogi ne provale šta je i pitaju koje je meso.
Neki seriski ubica ali uspesan, da me obraduje svojim uspesimaALooo, žanr?

šargarekeeeee![]()

Neces ti duboku starost s tim biljkamaZato sutra kuvano sočivo sa tonom celera i šargarepe, al ću da se odvalim!
redukuj doživljaje. hvala.Sečeno tanko, deblje? Živ se pohuje? Ide onaj redosled brašno-jaje, ili smesa od ta dva, pa umočiš i pohuješ?
e sad si me našla, dođi pa pitaj moju dragu, de znam... osim da pojedemSečeno tanko, deblje? Živ se pohuje? Ide onaj redosled brašno-jaje, ili smesa od ta dva, pa umočiš i pohuješ?
Ako voliš onako blago poremećenu seriju - The Frog (Koreja).Neki seriski ubica ali uspesan, da me obraduje svojim uspesima![]()
Ma obozavam celer ali nije mi palo na pamet da ga pohujem hbt kako se seteProbaj, to mi je na vrhu povrća, a volim puuuno povrća.

al nisi izbegao priliku da ispadneš zanimljive sad si me našla, dođi pa pitaj moju dragu, de znam... osim da pojedem
Ona je zadužena za većinu povrća.

neki predlog?
Molim te regulisi je
perja se tuđim kitamaal nisi izbegao priliku da ispadneš zanimljiv![]()

Skini seneki predlog?
pali gejčinoSkini se
De si nasontu nevaspitanue sad si me našla, dođi pa pitaj moju dragu, de znam... osim da pojedem
Ona je zadužena za većinu povrća.