pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.173
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel otvaramo ti i ja restoran?Pikacccccc![]()
Tebi treba flomasterom na svakoj kuhinjskoj plocici napisati brojzapalila sam piletinu prelivenu medom i limunom
ahhahahahahahTebi treba flomasterom na svakoj kuhinjskoj plocici napisati broj
193
Nemaš pojma kako je dobar. Prvo se malo prokuva da omekne pa se pohuje, prste da pojedeš.E hebo ga sad ti pa de se setiste njega da pohujete![]()
Aj probacu bas....kad budem imala kad...Nemaš pojma kako je dobar. Prvo se malo prokuva da omekne pa se pohuje, prste da pojedeš.
Mene zaebo kvasac, a ti izgleda pekla aparatom za varenje CO2
Nemoj uzimati prevelike komade, pretvrdi su za sečenje, ubogaljićeš se. Kupi srednju veličinu, kao jabuka otpr, ti se najlakše seku i vrlo oštar nož ali čuvaj prste i stomak. I posoli vodu za barenje. I malo soli u jaja.Aj probacu bas....kad budem imala kad...
A u pokušaju 2?Mene zaebo kvasac, a ti izgleda pekla aparatom za varenje CO2![]()

Ovi moji navalili samo pilece meso, kao da ne postoji svinja. Ako mi ne izrastu peruske, evo kunem se.A u pokušaju 2?
Ma zaboravila da pečem jer nisam gladna. Da jesam, gledala bih kad će biti gotovo!![]()
Pravila sam pre par dana cufte od junetine i bilo je divno.Ovi moji navalili samo pilece meso, kao da ne postoji svinja. Ako mi ne izrastu peruske, evo kunem se.
A jajaaaa, ne masi dorucak
Sramota me kokosku u oci da pogledam![]()
June volim, rolovano ispod satchaPravila sam pre par dana cufte od junetine i bilo je divno.
Pa kad je preukusno.al nisi izbegao priliku da ispadneš zanimljiv![]()
Pikac one zemljane posude, moze li to u rernu? Jel malo promeni ukus jela na bolje ili je samo za zar i pepeoPravila sam pre par dana cufte od junetine i bilo je divno.
Evo ja nisam jeo meso ima tome šes godina. Pitaj mocu i evelinku.De si nasontu nevaspitanu
Ja sam ti tip pola pola...najvise volim meso i povrce zajedno kad je u obroku, variva...
A volim da jedem i ono variva samo povrce
Moj m ne moze da zamisli dan bez mesa, tacno dobije trzavicu 'vako
E sad, problem je nastao sa ovom hebenom mojom ishranom, nema sta da me drzi i brzo ogladnim, pa sam pojacala mesiste, ne mogu ceo dan na povrcu ko nekad sto sam mogla.... Vrv treba vremena i prilagodjavanja da dodje to sve na svoje....

može , samo se ubaci u hladnu rernu - na početku , ne u vrućuPikac one zemljane posude, moze li to u rernu? Jel malo promeni ukus jela na bolje ili je samo za zar i pepeo
i izvadi pre nego zagori hranamože , samo se ubaci u hladnu rernu - na početku , ne u vruću
Seno, varaš me s PlikačomPikac one zemljane posude, moze li to u rernu? Jel malo promeni ukus jela na bolje ili je samo za zar i pepeo