- Poruka
- 122.253
Sad si nasla da budes revnosna i ides redom...pogresan momenatizvini , čitam retrogradno obično a sad sam kako treba![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si nasla da budes revnosna i ides redom...pogresan momenatizvini , čitam retrogradno obično a sad sam kako treba![]()

E zbog tog gmo sam prestala da je koristim odavno, mada ni kad jesam nisam često. Nismo je baš nešto voleli al za promenu od krompir paprikaša. Ne mogu, prestajem, idem da gledam Kineze, počinje da mi bude muka od prisećanja.Mene nisu farbali, jela se popara kad nije bilo nicega. Sve sam jela nisam birala, nikad sa mnom nije bilo problema kad je hrana u pitanju
Gledam sad ova deca to sve birka nesto, pola ne voli...budi bog s nama
Ali nisu soju uzimali, sismis je bila( i ostala) pobornik zavera raznih pa je soja uvek bila zabranjena kod nas jer je gmo pa ce pocekamootuda i nemam naviku da je jedem
Eto šta se desi kad pokušaš da budeš normalanSad si nasla da budes revnosna i ides redom...pogresan momenat![]()

Nemoj se jediti, uzmi jednu brusnicu evo da ti bude lakse (kad se skupe ustaE zbog tog gmo sam prestala da je koristim odavno, mada ni kad jesam nisam često. Nismo je baš nešto voleli al za promenu od krompir paprikaša. Ne mogu, prestajem, idem da gledam Kineze, počinje da mi bude muka od prisećanja.
)Ma nemoj biti luda da budes normalnaEto šta se desi kad pokušaš da budeš normalan![]()

koko košta valter? kod Ive pljedža od 270g košta 400 kinti, da ne veruješJuce sam ubila deset s lukom u valteru
već dva sata se dogovaraš šta da gledašA ja mucim muku sta da gledam na netflixu

Može brusnica, nek ide život i tako nemam s kim da pričam. Ali 550din 350 gr pakovanje pa to je za batine, preteraše.Nemoj se jediti, uzmi jednu brusnicu evo da ti bude lakse (kad se skupe usta)
Pa tako je i ova bum danas velika i ta cena normalnakoko košta valter? kod Ive pljedža od 270g košta 400 kinti, da ne veruješ
de siŠnicla soje su super zato što nisu jakog ukusa i nisu teške , meni se sviđaju. naravno ne pravim ih često ali to je samo zato jer sam pakleno lenja.![]()

još više volim pohovani celer, mmmmmko to radi? tikvice pohovane su mi u top 5
To ti kazem....već dva sata se dogovaraš šta da gledaš![]()
tu samPodrška studentima,Strasno je
Pa biju nam se ljudi na ulicama bga i novog sada svaki dan, jer su zavadjeni medjusobno, jer veruju skotovima, ma mi smo ovce bre i neka nek nas hebe kad moze
Ma sramota bre....al aj uzela da probam, da bude da sam probala, nisam nikad jela svezu, parola zdravo je i teraj....to ti je ono umirivanje savesti...Može brusnica, nek ide život i tako nemam s kim da pričam. Ali 550din 350 gr pakovanje pa to je za batine, preteraše.
objasnićeš mi ovojoš više volim pohovani celer, mmmmm
Pa vrtimo se u krug decenijamaPodrška studentima,
A najgore je što su na ulici protiv istih protiv koji smo i mi neki bili na ulici, kao studenti, nekad davno. Koliko potrošenih godina, užas.
Uvek isti problem.A ja mucim muku sta da gledam na netflixu
Koren celera, sečen na krugove. Mnogi ne provale šta je i pitaju koje je meso.objasnićeš mi ovo
e dobar ti onaj o ljudožderimaUvek isti problem.
Film ili serija? Koji žanr?
Imam ja par dobrih korejskih, trileri ili horor/fantastika. Ima i romkomova, to me po nekad draga natera da gledam. Trpim.
Ne bih jela celer.Koren celera, sečen na krugove. Mnogi ne provale šta je i pitaju koje je meso.