pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 165.137
to si sad izmislioKoren celera, sečen na krugove. Mnogi ne provale šta je i pitaju koje je meso.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to si sad izmislioKoren celera, sečen na krugove. Mnogi ne provale šta je i pitaju koje je meso.
Onaj u nekoj južnoj ameriki, sa kuvarima?e dobar ti onaj o ljudožderima
lep je kad se gricka tazeNe bih jela celer.
Farbana jaja al si provukla kroz fotosop i uvecala jabukuJuce sam ubila deset s lukom u valteru
Danas sam stukla ogromnu bum pljesku (punjena lukom i senfom)
Sta mu to dodje, keto na kvadrat![]()
I sad vecerala cezar salatu sa piletinom
A pazite sta cu sad da grickam uz netflix
Ko pogodi sta je ovo
ahaOnaj u nekoj južnoj ameriki, sa kuvarima?
Nemam pojma sta bih....na kraju cu zaspati nista necu ni gledatiUvek isti problem.
Film ili serija? Koji žanr?
Imam ja par dobrih korejskih, trileri ili horor/fantastika. Ima i romkomova, to me po nekad draga natera da gledam. Trpim.
Ti si kilavija na hranu i od one prekilave amđelije.Ne bih jela celer.
Izmislimti toto na sintejtajzeru tvome...to si sad izmislio
nije ti loša Why Women KillVolela bih da se zarazim nekom serijom
ALooo, žanr?Nemam pojma sta bih....na kraju cu zaspati nista necu ni gledati
Volela bih da se zarazim nekom serijom, da me uvuce u taj neki svoj svet da pobegnem od ovog, i da traje nekoliko sezona da mogu par dana da bindzujem.... Al ne nalazim da me nesto kupi na trejler...
jebbbote i celer i totoIzmislimti toto na sintejtajzeru tvome...
https://web.coolinarika.com/recept/pohovani-celer-5186f2b0-6483-11eb-8dc3-0242ac120069
nešALooo, žanr?
Žentlmen je odličan, volim taj fazon britiš monarhije. Odlični kostimi.nije ti loša Why Women Kill
a može i Gentlemen
E hebo ga sad ti pa de se setiste njega da pohujeteKoren celera, sečen na krugove. Mnogi ne provale šta je i pitaju koje je meso.

Napusti prostorijejebbbote @Senna![]()
Probaj, to mi je na vrhu povrća, a volim puuuno povrća.E hebo ga sad ti pa de se setiste njega da pohujete![]()
ali je pozitivno!jao bre
i)))))
i((((((

šnitiiiiiNeš niti
The menu?Onaj u nekoj južnoj ameriki, sa kuvarima?