Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam nikad jela snicle od soje
Iskreno ne konzumiram soju uopste (osim onog kobajagi mleka)
Inace nikad nisam spremala bas samo od soje nista, meni to nekako odbojno, sto to da drndam i potapam i hebavam se kad mi lepse pojedem mesiste
Kapiram kad neko mora....ali ako je volja, izbor, oce brate, onda ne kapiram :lol:
ja ništa ne potapam, samo operem i u vodi i ulju izdinstam dok ne bude mekano skroz
napraviću jednom, pa zagrizi komad, hoću da ti vidim facu

Juce sam ubila deset s lukom u valteru
Danas sam stukla ogromnu bum pljesku (punjena lukom i senfom)
Sta mu to dodje, keto na kvadrat :lol: :lol:
I sad vecerala cezar salatu sa piletinom
A pazite sta cu sad da grickam uz netflix :lol:
Ko pogodi sta je ovo crveno, dobije tri bambija

IMG_20241212_212442223_AE.jpg

A sto niskokaloricnu, sta ce tebi niske kalorije kad si prepicka 😎

Pa rekla al upalila tv reko aj pustim filmske kanale, kad ono pali se na rts (m gledao juce tekmu i ostao rts repic mu poljubim, inace ne okrecem domace kanale, uvek stoji na nekom filmskom). Pravo na dnevnik! Prva vest ovo, i ja ostavim da cujem presudu, i iznerviram se
Onda vidim onog satrapa kako laze narod za kredite za stanove i tu se dokusurim :lol:
Sad cu palim netflix....
Kaže Sava "Nije problem što ga slušaju ljudi od 80godina, i veruju mu. Problem je što mu veruju i ljudi od 60." Posle 10 minuta, stiže mi poruka od zaovice "Jel slušaš ovo što Vučić priča o stambenim kreditima!" I ja se dokusurim. :lol:
P.S. Ona nema ni 60 godina.

Ja nisam nikad jela snicle od soje
Iskreno ne konzumiram soju uopste (osim onog kobajagi mleka)
Inace nikad nisam spremala bas samo od soje nista, meni to nekako odbojno, sto to da drndam i potapam i hebavam se kad mi lepse pojedem mesiste
Kapiram kad neko mora....ali ako je volja, izbor, oce brate, onda ne kapiram :lol:
Ne bih je ni ja pipnula da se moglo do mesa. Ovako smo lagali decu da bar neki bajagi protein ubace, meso od guske, šta mu fali što gusku videlo nije. Kad se setim kako smo živeli plače mi se.

Ne bih je ni ja pipnula da se moglo do mesa. Ovako smo lagali decu da bar neki bajagi protein ubace, meso od guske, šta mu fali što gusku videlo nije. Kad se setim kako smo živeli plače mi se.
Mene nisu farbali, jela se popara kad nije bilo nicega. Sve sam jela nisam birala, nikad sa mnom nije bilo problema kad je hrana u pitanju
Gledam sad ova deca to sve birka nesto, pola ne voli...budi bog s nama
Ali nisu soju uzimali, sismis je bila( i ostala) pobornik zavera raznih pa je soja uvek bila zabranjena kod nas jer je gmo pa ce pocekamo :lol: otuda i nemam naviku da je jedem

Kaže Sava "Nije problem što ga slušaju ljudi od 80godina, i veruju mu. Problem je što mu veruju i ljudi od 60." Posle 10 minuta, stiže mi poruka od zaovice "Jel slušaš ovo što Vučić priča o stambenim kreditima!" I ja se dokusurim. :lol:
P.S. Ona nema ni 60 godina.
Strasno je
Pa biju nam se ljudi na ulicama bga i novog sada svaki dan, jer su zavadjeni medjusobno, jer veruju skotovima, ma mi smo ovce bre i neka nek nas hebe kad moze

Nije

Brusnica sveza
Necete verovati gde sam nasla, ja to trazim godinama u bgu nikad nasla nisam, samo ona kandirana susena gadost
I slucajno onaj dan kad sam isla u galeriju, u njihovom maksiju, nadjem pakovanje sveze brusnice. Znaci ako zivis u bg na vodi i placas kvadrat 10 soma mozes da "lecis" besiku brusnicom. Mi ostala boranija da jedemo zasecereno (kandirano) djubre. A mamicu vam fasisticku!
550din 350 gr pakovanje :pljus:
Ali je gadna, malo mozes pojesti, skuplja usta ko stipsa, pa tako po malo svaki dan zvaknem...ne mozes je jesti za uzivanje

Nasla sam sok od sveze cedjene u zdravoj hrani pa i to popijem, pije se na casice rakijice

Mislim da se razumemo ne leci to nista, gomila istrazivanja su pobila te stare tvrdnje da ona leci cistitis, ali ajde kad si ocajan pa ces i gowna uzeti da probas....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back