Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šnicle od soje i kuvani karfiol...ajde lebati, objasni kako ta dva u kombinaciji mogu biti jestiva.
Na koji način ih spremaš?
I jedno i drugo mogu samo uz mnogo začina, i to pečeno
ja volim šnicle od soje i volim karfiol, pa je meni i kombinacija, naravno, jestiva
šnicle su dinstane, i obe stvari zahtevaju začine, naročito soja
radije bih jela pohovani karfiol, ili picu, ili pečenje, ali ovo je hrana koja se brzo spremi kad te mrzi da se smaraš, a i dijetalna je, što mi je danas bila glavna ideja
jel ne moram više da se pravdam? :mrgreen:

pa el si rekla da ćeš da digneš krake i da je za danas dosta loših vesti i impresija

btw, kuvam niskokaloričnu keto hranu: šnicle od soje + kuvani karfiol
e, sad, da sam kupila puter, njega bih stavila da se otopi preko tog karfiola, al biće maslinovo ulje umesto putera
A sto niskokaloricnu, sta ce tebi niske kalorije kad si prepicka 😎

Pa rekla al upalila tv reko aj pustim filmske kanale, kad ono pali se na rts (m gledao juce tekmu i ostao rts repic mu poljubim, inace ne okrecem domace kanale, uvek stoji na nekom filmskom). Pravo na dnevnik! Prva vest ovo, i ja ostavim da cujem presudu, i iznerviram se
Onda vidim onog satrapa kako laze narod za kredite za stanove i tu se dokusurim :lol:
Sad cu palim netflix....

ja volim šnicle od soje i volim karfiol, pa je meni i kombinacija, naravno, jestiva
šnicle su dinstane, i obe stvari zahtevaju začine, naročito soja
radije bih jela pohovani karfiol, ili picu, ili pečenje, ali ovo je hrana koja se brzo spremi kad te mrzi da se smaraš, a i dijetalna je, što mi je danas bila glavna ideja
jel ne moram više da se pravdam? :mrgreen:
Što bi ja volela da volim takve stvari, i što bi volela da mogu da jedem jelo od juče...ali sam razmažena.

1734032161853.png

Šnicle od soje moraju da se obare prvo, ubaci se sirće da ubije miris, lovor, biber u zrnu, vegeta, pa se iscede a onda prebiju umotane u krpu da izađe ostatak vode i pohuju. Meni su jedino tako bile jestive uz jak sir ili majonez. Ne kritikujem samo iskazujem moje iskustvo. O ukusima se ne raspravlja, svi imamo svoje navike. U stvari od soje najviše volim jagnjetinu ladnu s renom. :zkez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back