Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šnicle od soje moraju da se obare prvo, ubaci se sirće da ubije miris, lovor, biber u zrnu, vegeta, pa se iscede a onda prebiju umotane u krpu da izađe ostatak vode i pohuju. Meni su jedino tako bile jestive uz jak sir ili majonez. Ne kritikujem samo iskazujem moje iskustvo. O ukusima se ne raspravlja, svi imamo svoje navike. U stvari od soje najviše volim jagnjetinu ladnu s renom. :zkez:
Nisam probala ovaj način, ali cilj mi je i da ne bude pohovano. U tom slučaju pohovala bih pravo meso.
Samo, ne znam, kakav miris treba da se ubije? One su bezukusne i bezmirisne, takoreći, glavna stvar kod njih je vlaknasta tekstura, a ukus i miris su od začina

Cekaj, monstrum pobije silne ljude po duboni i orasju, i dobije SAMO 20 god
Pa kako!
Pa gde mi zivimo!
On ce da izadje iz zatvora u 40 i ajmo slobodan covek pu pike ne vazi
Mi smo debili od naroda i drzave, mrs pickavamaterina bolesna pusticete monstruma u punoj snazi napolje da zivi radi doceka starost, ili ponovo unesreci nekoga
Ne, izaći će kada odsluži 2/3 kazne. Imaće manje od 35 godina, može se naubijati još ljudi.

Nisam probala ovaj način, ali cilj mi je i da ne bude pohovano. U tom slučaju pohovala bih pravo meso.
Samo, ne znam, kakav miris treba da se ubije? One su bezukusne i bezmirisne, takoreći, glavna stvar kod njih je vlaknasta tekstura, a ukus i miris su od začina
Ove što sam uzimala kod nas su imale neki šmek, ozbiljno. Doduše bilo je to davno ali svi smo to radili, bile devedesete pa kao zamena za meso. Više ih ne pravim, smučile mi se.

Šnicle od soje moraju da se obare prvo, ubaci se sirće da ubije miris, lovor, biber u zrnu, vegeta, pa se iscede a onda prebiju umotane u krpu da izađe ostatak vode i pohuju. Meni su jedino tako bile jestive uz jak sir ili majonez. Ne kritikujem samo iskazujem moje iskustvo. O ukusima se ne raspravlja, svi imamo svoje navike. U stvari od soje najviše volim jagnjetinu ladnu s renom. :zkez:
Ja nisam nikad jela snicle od soje
Iskreno ne konzumiram soju uopste (osim onog kobajagi mleka)
Inace nikad nisam spremala bas samo od soje nista, meni to nekako odbojno, sto to da drndam i potapam i hebavam se kad mi lepse pojedem mesiste
Kapiram kad neko mora....ali ako je volja, izbor, oce brate, onda ne kapiram :lol:

Kad ti podvale tikvice kao belo pohovano meso :cry:
juce u sava centru na proslavi sto sam radila do pola noci, dobijes "predjelo" na ogromnom tanjiru smotuljak velicine prsta, vidi se da je prsuta spolja, al kad zagledas malo bolje, a i kad jedes, vidis da je unutra snita tikvice :rotf: u sustini od ukupne mase tikvica je 70%, ostatak je pola snite prsute i krem sir :lol: pa majku vam

A glavno jelo je bio komadic okrugli, velicine pola dlana, meso grilovano preliveno sosom od vina (a sos je u sustini besamel u koji su malo nakapali vina), to na ogroman tanjir, pa crtali po tanjiru pireom od batata, pa ti kao grebes viljuskom po tanjiru da pojedes nesto

Normalno da sam isl u lidl dole da nam uzmem hranu da ne umremo od gladi :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back