Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno? Pojma nemam, pa to je divno, ma savršeno. Onaj vrtić je baš bio mali a svašta natrpano, ovako su deca kao napolju, vidik nije loš. Najzad nešto pametno da se uradi s tim prostorom. Metlo bre ma nije Marinko on je umro već Nikola njegov sin. A ja se primila na prvu čim sam čula onkologija ni trepnula pa nastavila.
E to, sin nikola, ja ih stalno mesam....
Da sredili su lepo terasu, pola je otvoreno a pola zastakljeno da bude soba za igru
Vrtic je i dalje sobicak ko u dupetu
Ja ne mogu da shvatim da ne mozemo da napravimo posebnu zgradu decije onkologije pa da imaju lepo sve.... jjebo ih expo i bg na vodi sve zajedno.... Evo iznerviracu se ....bolje da cutim

E to, sin nikola, ja ih stalno mesam....
Da sredili su lepo terasu, pola je otvoreno a pola zastakljeno da bude soba za igru
Vrtic je i dalje sobicak ko u dupetu
Ja ne mogu da shvatim da ne mozemo da napravimo posebnu zgradu decije onkologije pa da imaju lepo sve.... jjebo ih expo i bg na vodi sve zajedno.... Evo iznerviracu se ....bolje da cutim
Postoji više planova da se dečije izmesti. Trenutno je to dogradnja uz Tiršovu ali ne znam dokle su stigli. Grujičićka je htela da se jedna od starih klinika renovira nakon što se Klinički završi i sve ove sadašnje klinike prebace tamo. Trebalo je da se sve dečije onkološke bolesti leče na jednom mestu, neurološki, kosti, mekotkivni, leukemije, da se oslobode dečije bolnice ali i od toga nije bilo ništa. Sve je više obolelih i sve manje mesta po bolnicama. Među prvima smo po umiranju u svetu, a stopa izlečenja i recidiva.....tjah.

Postoji više planova da se dečije izmesti. Trenutno je to dogradnja uz Tiršovu ali ne znam dokle su stigli. Grujičićka je htela da se jedna od starih klinika renovira nakon što se Klinički završi i sve ove sadašnje klinike prebace tamo. Trebalo je da se sve dečije onkološke bolesti leče na jednom mestu, neurološki, kosti, mekotkivni, leukemije, da se oslobode dečije bolnice ali i od toga nije bilo ništa. Sve je više obolelih i sve manje mesta po bolnicama. Među prvima smo po umiranju u svetu, a stopa izlečenja i recidiva.....tjah.
Sta su sve bacili na nas 90ih dobro smo zivi
Imamo najvecu stopu malignih bolesti i steriliteta

'90 tek stižu na naplatu. Moje dete je bilo '89, a to je Černobilj, sve posle '86 je od toga, najvećim delom. Deca se rađaju s tim u sebi, samo čeka trenutak da krene.
Cernobil placamo decenijama ali sad stizu bombe 90ih. Znalo se jos '98 kad su nas bombardovali sta su nam bacili i znalo se koje ce posledice biti.
Plus hrana koju jedemo na svetskom nivou, dosta svetskih poznatih onkologa tvrde da je hrana puna pesticida, vestackih srranja i secera, glavni uzrocnik porasta maligniteta poslednjih decenija na svetskom nivou
Obrni okreni, ko god da je u pravu od strucnjaka, zakljucak je da smo ga svi najebali i svi cemo na onkologiji zavrsiti kad tad

Cekaj, monstrum pobije silne ljude po duboni i orasju, i dobije SAMO 20 god
Pa kako!
Pa gde mi zivimo!
On ce da izadje iz zatvora u 40 i ajmo slobodan covek pu pike ne vazi
Mi smo debili od naroda i drzave, mrs pickavamaterina bolesna pusticete monstruma u punoj snazi napolje da zivi radi doceka starost, ili ponovo unesreci nekoga

Pa kako!
Pa gde mi zivimo!
Mi smo debili od naroda i drzave, mrs pickavamaterina bolesna pusticete monstruma u punoj snazi napolje da zivi radi doceka starost, ili ponovo unesreci nekoga
pa el si rekla da ćeš da digneš krake i da je za danas dosta loših vesti i impresija

btw, kuvam niskokaloričnu keto hranu: šnicle od soje + kuvani karfiol
e, sad, da sam kupila puter, njega bih stavila da se otopi preko tog karfiola, al biće maslinovo ulje umesto putera

pa el si rekla da ćeš da digneš krake i da je za danas dosta loših vesti i impresija

btw, kuvam niskokaloričnu keto hranu: šnicle od soje + kuvani karfiol
e, sad, da sam kupila puter, njega bih stavila da se otopi preko tog karfiola, al biće maslinovo ulje umesto putera
Šnicle od soje i kuvani karfiol...ajde lebati, objasni kako ta dva u kombinaciji mogu biti jestiva.
Na koji način ih spremaš?
I jedno i drugo mogu samo uz mnogo začina, i to pečeno

Pa kako!
Pa gde mi zivimo!
Jbga, dobio je maksimalnu kaznu po zakonu. Sranje od zakona, šta reći.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back