- Poruka
- 201
Onda nije. Bila je ptica trkacica i bila je čini mi se Tica.imala sam razne avatare, bila sam pre toliko vremena pod nickom sunn. ..
Ako nisi ni jedna od te dve, onda ne znam )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda nije. Bila je ptica trkacica i bila je čini mi se Tica.imala sam razne avatare, bila sam pre toliko vremena pod nickom sunn. ..
E to, sin nikola, ja ih stalno mesam....Stvarno? Pojma nemam, pa to je divno, ma savršeno. Onaj vrtić je baš bio mali a svašta natrpano, ovako su deca kao napolju, vidik nije loš. Najzad nešto pametno da se uradi s tim prostorom. Metlo bre ma nije Marinko on je umro već Nikola njegov sin. A ja se primila na prvu čim sam čula onkologija ni trepnula pa nastavila.
kasnilica, ali to je bilo skorijeOnda nije. Bila je ptica trkacica i bila je čini mi se Tica.
Ako nisi ni jedna od te dve, onda ne znam )))
daa.... a ti, ko si?Postoji više planova da se dečije izmesti. Trenutno je to dogradnja uz Tiršovu ali ne znam dokle su stigli. Grujičićka je htela da se jedna od starih klinika renovira nakon što se Klinički završi i sve ove sadašnje klinike prebace tamo. Trebalo je da se sve dečije onkološke bolesti leče na jednom mestu, neurološki, kosti, mekotkivni, leukemije, da se oslobode dečije bolnice ali i od toga nije bilo ništa. Sve je više obolelih i sve manje mesta po bolnicama. Među prvima smo po umiranju u svetu, a stopa izlečenja i recidiva.....tjah.E to, sin nikola, ja ih stalno mesam....
Da sredili su lepo terasu, pola je otvoreno a pola zastakljeno da bude soba za igru
Vrtic je i dalje sobicak ko u dupetu
Ja ne mogu da shvatim da ne mozemo da napravimo posebnu zgradu decije onkologije pa da imaju lepo sve.... jjebo ih expo i bg na vodi sve zajedno.... Evo iznerviracu se ....bolje da cutim
E kad je načnete tresni jednu za moju dušu ako smem da zamolim.Evo je, nismo još probali.
Pogledajte prilog 1656316

to se negura pojma nemaš, samo moraš jače da povučeš, da usisaš skroz do nosa.Pa ko će to da ti gura crni reeferu
Bem li ga ti si profi izgleda...Ja ću samo rakiju običnuto se negura pojma nemaš, samo moraš jače da povučeš, da usisaš skroz do nosa.
rakja nije zdrava izmrećeš ko mamutiBem li ga ti si profi izgleda...Ja ću samo rakiju običnu
Takođerakja nije zdrava izmrećeš ko mamuti
Sta su sve bacili na nas 90ih dobro smo ziviPostoji više planova da se dečije izmesti. Trenutno je to dogradnja uz Tiršovu ali ne znam dokle su stigli. Grujičićka je htela da se jedna od starih klinika renovira nakon što se Klinički završi i sve ove sadašnje klinike prebace tamo. Trebalo je da se sve dečije onkološke bolesti leče na jednom mestu, neurološki, kosti, mekotkivni, leukemije, da se oslobode dečije bolnice ali i od toga nije bilo ništa. Sve je više obolelih i sve manje mesta po bolnicama. Među prvima smo po umiranju u svetu, a stopa izlečenja i recidiva.....tjah.
Što jesi li ti neka čipkica?Takođe
Zezam se ne pijem ja alkohol.
Nemoj sa njime da se družiš, to je đubre jedno neopevano.@kako zašto vodim te na koncert WASP da malo ojačaš, možda ti i koja dlaka nikne tamo malo niže. I pivo ću da ti kupim, ali za početak radler, da se ne onesvestiš na koncertu.
'90 tek stižu na naplatu. Moje dete je bilo '89, a to je Černobilj, sve posle '86 je od toga, najvećim delom. Deca se rađaju s tim u sebi, samo čeka trenutak da krene.Sta su sve bacili na nas 90ih dobro smo zivi
Imamo najvecu stopu malignih bolesti i steriliteta
Cernobil placamo decenijama ali sad stizu bombe 90ih. Znalo se jos '98 kad su nas bombardovali sta su nam bacili i znalo se koje ce posledice biti.'90 tek stižu na naplatu. Moje dete je bilo '89, a to je Černobilj, sve posle '86 je od toga, najvećim delom. Deca se rađaju s tim u sebi, samo čeka trenutak da krene.
foto!i da dignem krake
pa el si rekla da ćeš da digneš krake i da je za danas dosta loših vesti i impresijaCekaj, monstrum pobije silne ljude po duboni i orasju, i dobije SAMO 20 god
Pa kako!
Pa gde mi zivimo!
On ce da izadje iz zatvora u 40 i ajmo slobodan covek pu pike ne vazi
Mi smo debili od naroda i drzave, mrs pickavamaterina bolesna pusticete monstruma u punoj snazi napolje da zivi radi doceka starost, ili ponovo unesreci nekoga
Šnicle od soje i kuvani karfiol...ajde lebati, objasni kako ta dva u kombinaciji mogu biti jestiva.pa el si rekla da ćeš da digneš krake i da je za danas dosta loših vesti i impresija
btw, kuvam niskokaloričnu keto hranu: šnicle od soje + kuvani karfiol
e, sad, da sam kupila puter, njega bih stavila da se otopi preko tog karfiola, al biće maslinovo ulje umesto putera
Jbga, dobio je maksimalnu kaznu po zakonu. Sranje od zakona, šta reći.Cekaj, monstrum pobije silne ljude po duboni i orasju, i dobije SAMO 20 god
Pa kako!
Pa gde mi zivimo!
On ce da izadje iz zatvora u 40 i ajmo slobodan covek pu pike ne vazi
Mi smo debili od naroda i drzave, mrs pickavamaterina bolesna pusticete monstruma u punoj snazi napolje da zivi radi doceka starost, ili ponovo unesreci nekoga
neplaši ljude po forumu molimtepa el si rekla da ćeš da digneš krake i da je za danas dosta loših vesti i impresija
btw, kuvam niskokaloričnu keto hranu: šnicle od soje + kuvani karfiol
e, sad, da sam kupila puter, njega bih stavila da se otopi preko tog karfiola, al biće maslinovo ulje umesto putera
ono, jes, nisam spremala zlatne ribice koje bi ti verovatno želeo, al meni je ovo superneplaši ljude po forumu molimte

Ma naravno, izjeo bih ja to bez problema, jedino bih dodao dosta soja sosa, slatko-ljutog sosa i tih istočnih zezalica, idu uz takvu hranu.ono, jes, nisam spremala zlatne ribice koje bi ti verovatno želeo, al meni je ovo super![]()