- Poruka
- 206.233
mislio je @pura moca na foto šta on zna šta je toto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislio je @pura moca na foto šta on zna šta je toto.
močo sviraš li frulicu?ču ču ne znam... toto je skupina entuzijasta koji sviraju razne instrumente

Na dečije? Nurdor? Kasno sam videla da si već napisala.Nocas u dva dosla kuci
Odoh sad na teren
I to na onkologiju, da fotkam donaciju, a tamo kad udjes zivot ti se smuci
Nadam se da te nisu videla deca. Tamo nema plakanja, samo osmeh od uva do uva.Malecko nema ni dve godinice, prikacena na terapiju u krilu sestre, zivot ti hebem, kad sam je videla gotovo samo kisa iz ociju![]()
Nije nurdor, nis i marinko rokvicNa dečije? Nurdor? Kasno sam videla da si već napisala.
Suzdrzala sam se pred decom unutra, na terasi sam se rastavljala i sastavljalaNadam se da te nisu videla deca. Tamo nema plakanja, samo osmeh od uva do uva.
Fino, NIS je teško dobiti kao donatora, a Marinko je poznat da donira za onko klince.Nije nurdor, nis i marinko rokvic
Dobro je. Traumatično je kad se ode prvi put. Niko ne može da te pripremi na realnost.Suzdrzala sam se pred decom unutra, na terasi sam se rastavljala i sastavljala
Marinko ih je i spojio, on saradjuje sa njima za svasta pa ih je dodaoFino, NIS je teško dobiti kao donatora, a Marinko je poznat da donira za onko klince.
Stvarno? Pojma nemam, pa to je divno, ma savršeno. Onaj vrtić je baš bio mali a svašta natrpano, ovako su deca kao napolju, vidik nije loš. Najzad nešto pametno da se uradi s tim prostorom. Metlo bre ma nije Marinko on je umro već Nikola njegov sin. A ja se primila na prvu čim sam čula onkologija ni trepnula pa nastavila.Marinko ih je i spojio, on saradjuje sa njima za svasta pa ih je dodao
Sredjivali terasu, zastaklili, dodali kao sobu za igranje i igrice...
Evo je, nismo još probali.Javi kakva je ribizla. Moraću da smislim kako da se odvučem do bloka da malo prekopam i ja i vidim šta sve ima. Uživajte i prijatan vam ručak.![]()
Štae to leb te ĵebohEvo je, nismo još probali.
Pogledajte prilog 1656316
kapi za nos al se uzimaju rektalnoŠtae to leb te ĵeboh
Pa ko će to da ti gura crni reeferukapi za nos al se uzimaju rektalno
ta tema je spontano presla na ttemu grejanja zimiJel bila nekad tema tipa "šta nam smeta na forumu što rade admini"?
Mogla bi tako neka da se otvori u kafanici a ne ovako da ih pljujemo po svim temama.
Inspirisana sam premeštanjem od @Џорџи teme sa zdravlja na opuštenciju što je rezultiralo potpuno drugačijim tokom.
, e sad dal je trebalo premestati je ..
Ja se tebe nesto malo sećam jesi imala neki plavi avatar sa pticom mozda pre nekih 15 tak godinai zakljucana je tamo na Opusti se..![]()

imala sam razne avatare, bila sam pre toliko vremena pod nickom sunn. ..Ja se tebe nesto malo sećam jesi imala neki plavi avatar sa pticom mozda pre nekih 15 tak godina![]()