andjelijaa
Elita
- Poruka
- 18.293
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brudet.Ovo mi deluje zanimljivo.
Kakvo je ovo jelo?
Ma da, mi smo drugari.A, to neka vaša šala.

ustvari vise smo na relaciji deka-unukaMa da, mi smo drugari.![]()
Ti si Gold Digger, znam.ustvari vise smo na relaciji deka-unuka![]()

Eeaaaa.Brudet.
Morska riba, nekoliko različitih vrsta (u suštini, šta nađeš, ali recimo škarpina, bakalar, oslić...) kuvana u vinu. Sipaš skuvani kačamak i perliješ, to je to.
Ovo je ugrubo naravno da ima i začina i povrća, imaš na netu dosta recepata. Mediteransko jelo, Dalmacija i Crna Gora.
Ja volim svu ribu, ali više morsku.Eeaaaa.
Znaš, hvala za objašnjenje, ali ću ipak ovo preskočiti.
Nisam toliki ljubitelj ribljih specijaliteta.
Hvala na objašnjenju.
Ovo što si napravio mogla bih jedino ako neko drugi spremi.
Ja obično samo šarana pržim ili u čorbu.
Nisam prevelik ljubitelj ribe.Ja volim svu ribu, ali više morsku.
Mi bar dva puta nedeljno.Nisam prevelik ljubitelj ribe.
Bude je povremeno na trpezi ali ne preterano.
Ccc diletanti! Samo se vi zajebavajte ovde dok ja i vucic jedini radimo danas do jedan u noc! A od pola sedam budni!
Bando!
Zaspacu stojeci![]()
Necu@Senna baci neki toto pa dizginem
Decembar nam je takav paklen, jer sad sve firme polude ko da je smak sveta zbog ng. Kad prodje ng bice laganijetvoj raspored metlo bas dinamican
nadam se da bar placaju ..Decembar nam je takav paklen, jer sad sve firme polude ko da je smak sveta zbog ng. Kad prodje ng bice laganije
Metlo nije to ni loše, kolko je to već godina na istom radnom mestu, barem 4-5?Jedva cekam ng i bozicne neradne dane![]()
7 u ovoj firmiMetlo nije to ni loše, kolko je to već godina na istom radnom mestu, barem 4-5?
Sefu svakako, on jako lepo zivi....meni nenadam se da bar placaju ..

Puno. Mada ako imaš bar neku korist guraj dok možeš.7 u ovoj firmi![]()
Uvek je tako kad radiš za drugog.Sefu svakako, on jako lepo zivi....meni ne![]()

nelažiRazmilsjam