Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto temu ne dodate u omiljene teme? Ja nemam pojma gde se nalazi koja tema koje pratim. Ono što mi je interesantno mi je u omiljenim temama, i čitam njih, nezavisno od toga gde su nameštene.

Ja to radim, lakše mi je.
Nije mi jasno što je smetala na pdf Žene? Pravili su poseban pdf samo sa kafanama, ako im to ne podigne posećenost foruma, ništa neće :lol:

Zašto temu ne dodate u omiljene teme? Ja nemam pojma gde se nalazi koja tema koje pratim. Ono što mi je interesantno mi je u omiljenim temama, i čitam njih, nezavisno od toga gde su nameštene.
Gdje stoji opcija da je stavim u omiljene?
Ja godinama idem na zene, par tema i to je to
Ovim ce dobiti da ce biti posjecene samo dvije tri teme, bez pregleda ostalih
I dalje brondam koji k...ni...
Samo da mi je znaci iz cije ideje potice sve

Gdje stoji opcija da je stavim u omiljene?
Ja godinama idem na zene, par tema i to je to
Ovim ce dobiti da ce biti posjecene samo dvije tri teme, bez pregleda ostalih
I dalje brondam koji k...ni...
Samo da mi je znaci iz cije ideje potice sve
Realno sad nece niko ni ici na zene :lol: ne samo zene, generalno za sve kafane svih pdfova
Bukvalno su najposecenije teme sklonili sa pdfova, a ovamo kukaju slaba posecenost
Znaci sve debilizam do debilizma u ovoj zemlji, ja ne znam jedan sistem da nije totalno sjeban zbog nestucnih strucnjaka, sto bi forum bio bolji

Da vam iskukam tragi komicnu situaciju
Ja sad na terenu, konferencija, nis, tu posluzenje, ja nista ne uzimam
I sad iz organizacije tamo, malo malo pa mi prilaze i kazu "jeste se posluzili....posluzite se...probajte..."
A ono kolaci sto vrsta, neki sendvici mini na bagetima, pecivo, sokovi, voce na stapicu (ko za baksuza banane i grozdje :lol: )
I ja svakome kazem sa laznim osmehom "ne hvala, hvala puno neka...."
A u sebi se mislim - Mrs! Crkni! :lol: uzmi pusku ubi me!
A vrhunac mog unutrasnjeg nervnog rastrojstva je bila scena kad razmazena nisovka seda pored mene, sa tanjirom punim kolaca, i krece da kenjja, zapitkuje kolege: "jao sta ima ovde unutra, znas da sam izbirljiva, jao je l ovde ima kokos umrecu ako ima kokos to mi je uzas!....jao a sta ima ovde!..."
A ja se u sebi mislim - ajde crkni! :histericna:
Mislim se pojela bih sve to zajedno sa tanjirom, znas kolko me zabole kog je ukusa, sveee kolace volim!!! Sta se proseravas! Kiselo grozdje
Naravno na licu samo lazan osmeh, uljudan ton, kulturni razgovori

Muž dobio prvu penzijicu. I četiri zaostale.
Neka peva ova kuća... :vatromet:
IMG_20241031_073356.jpg

Poslužite se.

Metlo, svaka ti čast kako izdržavaš.
Znam da je u pitanju zdravlje, znam da moraš, ali ja ne znam kako bih izdržala. Možda samo ako bih bila životno ugrožena. :sad2:
Veruj mi da se od letos mucim sa polu dijetom, sve kao ajde smanjicu malo
Medjutim pocetkom oktobra sam zaglavila kod dr da me spasavaju od bas gadnih upala, ceo mesec lecila.... Toliko mi se zgadio zivot tad da sam samo od tog dana (3 okt) rekla ok sad je gotovo ides na restriktivan rezim, ovaj polu ne radi posao. Dr me tera vec mesecima al ja sve nesto na pola....e sad je dosta
Svaki put kad vidim pecivo i kolace ja se setim posete lekarima i tako izdrzim
Ali me zato psihicki urnise jako, jer sam ja zavisnik od slatkisa, tako da me drma depresija, jer secer = dopamin, cim zavisni mozak oseti da fali postaje problem bas. I onda normalno da imam drame u glavi i oko hlebova i oko svega, imam i gadjenje na hranu, jedva jedem, slabo spavam...sve na nervnoj bazi zbog dijete
Kapiram da ce se vremenom mozak stabilizovati i prihvatiti sve ovo lakse, ali treba vremena, ja sam tek mesec dana na ovom rezimu....
Sad je experiment, oce li se vracati upale, ako se budu vracale i sa ovim rezimom znaci nije secer problem.... Ako se ne vrate ok jeste secer..... Aj da vidimo.... Svakako to ne moze odmah, trebace meseci da se stabilizuje sve ako je do secera i dijete.... Ako nije onda cu se besim :lol:
Sve u svemu nije mi bas dobar period i lose sam, ali ajde znam da moram da pustim vreme da odradi svoje

Hvala. Reform, kraljica torti. ❤️
Rekla sam mužu da je u zdravlju troši, ali da ne mora baš dugo koliko je uplaćivao. :malav:
A ti bi da troši 50 godina, da živi kao kornjača.
Ma ja zbog inata drzavnim sluzbama
Ako mu se ne zivi toliko moze i u zamrzivac :rotf: bitno da satrapi isplacuju!

E a nesto meni reforma nikad nije bila kraljica
A dobos recimo volim, a njima fil maltene isti. Pa ti vidi gde je meni logika :lol: Nego dobos mi lepsa zbog tankih kora....
(Odoh da umrem :drama: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back