E da ako je neko planirao da kupi onaj kao anatomski jastuk za kolena i kukove, neka se ne zalece na to stanje....veći mi posao vrši moje kucno jastuče od toga, ali hbg svaka brzopletost se plaća duplo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaIdeš kod dece, Afro?
Bokica je ceo mesec u selidbiOvde vlada pustoš već neko vreme.
Zendeli, mina, red, botox, uopšte ne dolaze. Metla svrati, moca ponekad... Raspada se podforum Žene.
Ja ne znam sta me muci u mleku, ne verujem da je taj toksin jer ga ima i ostalim mlecnim proizvodima a oni mi ne smetaju, samo sveze mlekoЈа купујем или Алпско или то ДМ-ово.
Другарица која се бави контролом хране ми је рекла за та два (и за Дукат) да имају дозвољену количину афла токсина према стандардима ЕУ.
То ми је одредница.
Joj, bas mi je zao, moguce da je neka zenskaMa smucao se tu po nekim štalama, vratio se kroz par dana, bio par dana kod nas i sad opet otišao.
Da l je našao ženu il najboljeg druga, što bi reklo moje dete, evo ne znam.
Al valjda je živozdrav![]()
Uh malo si me smirilaDobra je ta hodalica
Koriste je dosta i vidim da je fina
Uh malo si me smirila
Kaže moje dete da ne može da zamisli da ja ne mogu 10-20 koraka bez pomagala. To je zato što sam ja uvek većinu stvari krila ne bih li ih zaštitila![]()
Можда те мучи лактоза?Ja ne znam sta me muci u mleku, ne verujem da je taj toksin jer ga ima i ostalim mlecnim proizvodima a oni mi ne smetaju, samo sveze mleko
Alpsko sam probala imam istu muku sa ostalima
Ostade mi to dm-ovo da isprobam ....
Upravo sam zato i kupila, da mogu da hodam koliko god ovako ne izlazim iz kuće, a i kad izadjem što je bilo jako retko brzo se zamorim i nemam gde da sednem, strasno mi je to, koliko sam samo suza isplakalaNemoj gledati na hodalicu kao manjak, nego kao plus da bi mogla da se krećeš. Čim padneš u krevet, gotovo je, kretanje je osnov svega. Korak po korak, pa odmori, niko te ne juri![]()
Onda bi i drugi mlecni proizvodi, ne bi samo mlekoМожда те мучи лактоза?
Mozes li jesti?Malo me strah puta ipak je to nekih 9-10h putovanja ali valjda izdržim. Stalno razmišljam o tome šta bi to moglo da me "podigne" da mi da snagu da to izdržim, ali sem Ortomol-a imuno nisam pametna sta bi još moglo biti.
Ajde bar vi koje ste u zdravstvu ili približne tome dajte neku ideju![]()
Jedem ja sad fino i nekad 4 obroka i voće i odmaram i održavamo popodne, ali očigledno treba vreme za sve. U CG ne mogu avionom jer imam prilično količinu odece, pošto boze zdravlje planiram da ostanem do proleća. E sad jedno je šta ja planiram a drugo sta ce bog na sve to reći.Mozes li jesti?
Forsiraj sebe na tri obroka kolika god
Ne cekaj puno sa CG
Mozes li avionom?
S cim si planirala putovati?
Dragi ti je bas spretan, to mnogo znači u zivotu da ne moraš za svaku glupost da zoveš majstora.A sad cu da vam pokazem trenutno kako izgleda deo kuhinje koju je skroz sam napravio moj draganovic
Inace se ne bavi time, napravio je sebi i evo sad i meni
Treba jos lajsnice, gornji element i aspirator i šankić
Al to sad polako
Bitno mi je bilo da imam gde da operem i skuvam
Pogledajte prilog 1624976
I spretan i vredan. Volim sto je takav, pravo muskoDragi ti je bas spretan, to mnogo znači u zivotu da ne moraš za svaku glupost da zoveš majstora.
To je mnogo važno u zivotu.I spretan i vredan. Volim sto je takav, pravo musko![]()