Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde vlada pustoš već neko vreme.
Zendeli, mina, red, botox, uopšte ne dolaze. Metla svrati, moca ponekad... Raspada se podforum Žene.
Bokica je ceo mesec u selidbi
Raspadoh se fizicki na sto strana.
Ali tu sam, nemam toliko vremena
Po ceo dan nesto nosim, sklapam, sklanjam, vozim decu, kuvam 😂😂😂

A sad cu da vam pokazem trenutno kako izgleda deo kuhinje koju je skroz sam napravio moj draganovic
Inace se ne bavi time, napravio je sebi i evo sad i meni

Treba jos lajsnice, gornji element i aspirator i šankić
Al to sad polako
Bitno mi je bilo da imam gde da operem i skuvam

IMG_1308.jpeg

Ја купујем или Алпско или то ДМ-ово.
Другарица која се бави контролом хране ми је рекла за та два (и за Дукат) да имају дозвољену количину афла токсина према стандардима ЕУ.
То ми је одредница.
Ja ne znam sta me muci u mleku, ne verujem da je taj toksin jer ga ima i ostalim mlecnim proizvodima a oni mi ne smetaju, samo sveze mleko
Alpsko sam probala imam istu muku sa ostalima
Ostade mi to dm-ovo da isprobam ....

Uh malo si me smirila ❤️
Kaže moje dete da ne može da zamisli da ja ne mogu 10-20 koraka bez pomagala. To je zato što sam ja uvek većinu stvari krila ne bih li ih zaštitila :aha:

Nemoj gledati na hodalicu kao manjak, nego kao plus da bi mogla da se krećeš. Čim padneš u krevet, gotovo je, kretanje je osnov svega. Korak po korak, pa odmori, niko te ne juri ❤️

Nemoj gledati na hodalicu kao manjak, nego kao plus da bi mogla da se krećeš. Čim padneš u krevet, gotovo je, kretanje je osnov svega. Korak po korak, pa odmori, niko te ne juri ❤️
Upravo sam zato i kupila, da mogu da hodam koliko god ovako ne izlazim iz kuće, a i kad izadjem što je bilo jako retko brzo se zamorim i nemam gde da sednem, strasno mi je to, koliko sam samo suza isplakala 😢

Malo me strah puta ipak je to nekih 9-10h putovanja ali valjda izdržim. Stalno razmišljam o tome šta bi to moglo da me "podigne" da mi da snagu da to izdržim, ali sem Ortomol-a imuno nisam pametna sta bi još moglo biti.
Ajde bar vi koje ste u zdravstvu ili približne tome dajte neku ideju 😢

Malo me strah puta ipak je to nekih 9-10h putovanja ali valjda izdržim. Stalno razmišljam o tome šta bi to moglo da me "podigne" da mi da snagu da to izdržim, ali sem Ortomol-a imuno nisam pametna sta bi još moglo biti.
Ajde bar vi koje ste u zdravstvu ili približne tome dajte neku ideju 😢
Mozes li jesti?
Forsiraj sebe na tri obroka kolika god

Ne cekaj puno sa CG

Mozes li avionom?
S cim si planirala putovati?

Mozes li jesti?
Forsiraj sebe na tri obroka kolika god

Ne cekaj puno sa CG

Mozes li avionom?
S cim si planirala putovati?
Jedem ja sad fino i nekad 4 obroka i voće i odmaram i održavamo popodne, ali očigledno treba vreme za sve. U CG ne mogu avionom jer imam prilično količinu odece, pošto boze zdravlje planiram da ostanem do proleća. E sad jedno je šta ja planiram a drugo sta ce bog na sve to reći.
Doći će ćerka po mene kolima.

A sad cu da vam pokazem trenutno kako izgleda deo kuhinje koju je skroz sam napravio moj draganovic
Inace se ne bavi time, napravio je sebi i evo sad i meni

Treba jos lajsnice, gornji element i aspirator i šankić
Al to sad polako
Bitno mi je bilo da imam gde da operem i skuvam

Pogledajte prilog 1624976
Dragi ti je bas spretan, to mnogo znači u zivotu da ne moraš za svaku glupost da zoveš majstora.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back