Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najgore sto je izgleda ona stara,kojoj je bilo preko 25 godina bila bolja od ove nove.
Ova otkuvava ves cak tri sata,i to nekad stavim i na 90 i ti ocekujes bjelinu i miris,a ono nista.
Nisam znala za tu foru s vodom.
Mada,kod mene je neka beko,jeftina,sumnjam da ista stedi.😀
Ja sam dve beko promenila dobro peru
E sad ne znam koju imas....ima raznih klasa
A ovde su na samsungu bili i to neki stari model, ali brate sestro da ti vidis kako malo vode uzimala, pa je svekrva aktivirala sistem dodavanje vode na tus i stalno joj bacala kletve da crkne pa da kupimo drugu :lol:
Docekala je prosli mesec crkla je i uzeli smo novu koja puni normalno
A to je fora da gledas kad kupujes u tabeli za potrosnju vode, pa bezati sto dalje od onih eko klasifikovanih da trose malo vode

A za 15ak dana počinje školska godina i gnjavaža koju to donosi sa sobom ,(puta 2, kod mene duplirano. )
Nije luda Milica Zavetnica što kupuje diplomu, dođe i meni da odem za ovu moju dvojicu , da pomerim granice i da kupim još za osnovnu školu diplome, šta da čekam srednjoškolske i fakultetske ! Odma da počnem.
Da se ne stresiram više od domaćih, učiteljica itd

@Lagerta upoooomooooć ! Odloži nekako taj prvi septembar :flert:
Ja predlazem da krenemo da kupujemo od vrtica diplome, sto je sigurno sigurno je

@Lúnasa stigo novi kontigent 🤩
88CAA629-14AA-48A9-B16D-E2E2BF9B8019.jpeg

Vau sta smo sad videli
Stotinak vojnih aviona prelece preko nas, sa zapada u pravcu ka istoku, s obzirom da se desava srranje oko gaze, kapiram da je ovo neki nato iz zapadne evrope i pice tamo ka izraelu i tom delu
Samo vidis bele tufne u formaciji ravne linije pravac zapad - istok, tako su se lepo poredjali jedni iza drugih sa istim razmakom izmedju njih, vide se kao bele tufne. Deluje impozantno i elegantno kad gledas. Ali neka jeza hvata, neko tamo negde ce da najebe, civil naravno. Hebem ti ljudsku rasu...

Nisam nikad uzivo videla ovako nesto, u centru od svetlosnog zagadjenja moze da proleti vanzemaljac ne vidis ga, ovde se vidi sve lepo, sve zvezde

Vau sta smo sad videli
Stotinak vojnih aviona prelece preko nas, sa zapada u pravcu ka istoku, s obzirom da se desava srranje oko gaze, kapiram da je ovo neki nato iz zapadne evrope i pice tamo ka izraelu i tom delu
Samo vidis bele tufne u formaciji ravne linije pravac zapad - istok, tako su se lepo poredjali jedni iza drugih sa istim razmakom izmedju njih, vide se kao bele tufne. Deluje impozantno i elegantno kad gledas. Ali neka jeza hvata, neko tamo negde ce da najebe, civil naravno. Hebem ti ljudsku rasu...

Nisam nikad uzivo videla ovako nesto, u centru od svetlosnog zagadjenja moze da proleti vanzemaljac ne vidis ga, ovde se vidi sve lepo, sve zvezde
Ja celi dan čujem kako neki avioni prelecu i strasno je neprijatno slušati taj zvuk, ali nije mi to palo na pamet što si napisala...

Ja celi dan čujem kako neki avioni prelecu i strasno je neprijatno slušati taj zvuk, ali nije mi to palo na pamet što si napisala...
Prvo smo mislili idu ka ukraini, onda pogledam na mapi pravac je tacno ka dole turska sirija izrael ...
Juce iran najavio da ce da krene na izrael
Kapiram da se ovo nato sprema ide tamo da ceka napad mozda....
Mislim mi samo nagadjamo...ali previse se situacija poklapa da bi bila slucajnost
Jos mi m objasnio kako se vojni avioni ponasaju i vide u nocnom letu, ja nisam znala to, i onda se poklopilo da su ovo vojni avioni u koloni
Ali da ne verujes kako savrsena formacija, ravna linija ko strela od tackica u ravnomernom rasporedu jednakih razmaka, i to traje par minuta, idu u koloni ko mravi.... Fascinantno je za videti....

Vau sta smo sad videli

Da li si vidjela starlink mozda?

Danas si me najduže snimali na magnetnoj, čak sam u jednom momentu pomislila da su me tu zaboravili...inače mi je posle dr čestitala što se nisam mrdnula bukvalno ni jednom...navikla sam, ko zna koji mi je to put da se snimam u tim aparatima.
Nalaz će biti gotov u utorak pa moram biti tamo u 7h ako neću kao prošli put da čekam 6h da dodjem na red kod doktorke.

Vau sta smo sad videli

Da nije i onaj moj cudni trag od aviona sa slike od neki dan bio iz istih razloga? :roll:
Ne bi me cudilo da jeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back