- Poruka
- 121.993
Ma bezi... Zato od popodne ocu da mrem koliko mi se spava, a uvece zaspim 10-11. Hebes ti toDobro došla u klub ranoranilaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bezi... Zato od popodne ocu da mrem koliko mi se spava, a uvece zaspim 10-11. Hebes ti toDobro došla u klub ranoranilaca.
Zavoljeces,nema ti druge.Ma bezi... Zato od popodne ocu da mrem koliko mi se spava, a uvece zaspim 10-11. Hebes ti to

Не дај се, МетлоZavoljeces,nema ti druge.![]()

Нема јеKo normalan može da zavoli rano ustajanje ako je ceo život ptica spavalica?!?
Od kad nema Ptice kasnilice, sad sam se setila!
Pametna žena. Nadam se da je dobro.Нема је
Ја сам мислила да је под другим ником, али изгледа да нас је скроз заборавила...

Hvala ti milaKo normalan može da zavoli rano ustajanje ako je ceo život ptica spavalica?!?
Od kad nema Ptice kasnilice, sad sam se setila!

Ja sam stigla i rupu u obrvi da napravim. Sad mažem nokte, živa nisam kako će to da ispadne kako je sve krenulo.Мени остали још нокти, наћи ћу за сутра нешто што се не пегла, а госпођица већ пар година пегла сама. Енде за данас.
Ја сам заборавила на ноктеJa sam stigla i rupu u obrvi da napravim. Sad mažem nokte, živa nisam kako će to da ispadne kako je sve krenulo.
Opeglala svima osim sebi, jer ne znam šta ću, pa ću ujutru da improvizujem. Kosa oprana, treći peškir, pa da sušim.

JesmoNisam nista procitala, ali - Da li je dolazila ona nasa trudnjača i jesmo li 100% trudni?![]()
@не тражим мужа
Juupiii!Jesmo
Ne radim, poslali su me na godisnji opet da iskoristim sve
Evo me kod jednog deke
On spava, cuvam ga, kunjam i ja, dok se osecam ok, da uzmem jos koji dinar lagano.
Sad se sve sleglo
Deca su odusevljena
Njegova mala isto
Kaze, pitala ga je danas kada cemo se vencati![]()
Sve ide kako treba. Vidis i sama.Bambi
Vadila sam betu
Na dan ocekivane mece je bila 215
Za tacno 48 sati je bila 587
Sutra ch pregled da zakazem
To obavim jos i budem mirna
Samo da cujem srce i znam da je sve ok

I ja sam tako,al stvarno nemam pojma kako me takva emocija spucala. Ja ni ne znam ko je trudnica,ako realno razmislimo,ali sam zasuzila. Baš mi je drago da joj se sve poslagalo.Juupiii!
Cestitam od srca!
Raznezila sam se ko kreten. Suzdrzavam se da ne cmizdrim.

Naravno da može nezakazana da dođeš, laže te. Imaš u Batajnici ogranak doma zdravlja Zemun, ne znam koliko ti je blizu ali probaj tamo da se prebaciš. Evo ti telefoni 011/7870-047 i 060/8871-555 i evo ti adresa zbog prevacivanja Митраљетина 1, Батајница. Probaj ništa te ne košta. Ja kad sam u frci odem kod moje doce u 7 ujutru jer tada radi s nezakazanim pacijentima ili u 13 ako radi popodne i niko me ne gnjavi.Evo zasto ne idem u dz, znaci digla mi je zivac lencuga od doktorke. Mamicu im bezobrazni zure da zavrse ovo drzavno pa da rade privatno, malo im plata. Pa su nasli preko nasih ledja da se zajebavaju.
Em nije obavila kompletan pregled, em me zajebava, treba mi kontrola za tri dana kad stignu rezultati, ali ja ne mogu da dodjem za tri dana jer se zakazuje samo preko kol centra gde se dobija termin za 20 dana. Dobro je l mogu ja da dodjem bez zakazivanja sa rezultatima za terapiju. Ne moze
Oni traze batine, evo ja ne znam, bukvalno traze
Pa za koji ****** ti meni sluzis ako cu opet privatno morati
Sad sam zvala surcin, javila se neka jako fina sestra i lepo mi objasnila da prebacim karton kod njih i kad stignu rezultati ako je nesto alarmantno primice me dr preko reda, ako nije zakazace za par dana. I kod njih nema zakazivanje na ovaj idiotski kol centar nego lepo kod njih zakazujes direktno. Lepo mi je naglasila da tamo uzmem potvrdu o tom prebacivanju, i da ce mi ta potvrda vaziti odmah za preglede u surcinu, da se ne ceka karton da stigne jer se to oduzi. Znaci sve lepo moze samo kad neko hoce da radi!Naravno da može nezakazana da dođeš, laže te. Imaš u Batajnici ogranak doma zdravlja Zemun, ne znam koliko ti je blizu ali probaj tamo da se prebaciš. Evo ti telefoni 011/7870-047 i 060/8871-555 i evo ti adresa zbog prevacivanja Митраљетина 1, Батајница. Probaj ništa te ne košta. Ja kad sam u frci odem kod moje doce u 7 ujutru jer tada radi s nezakazanim pacijentima ili u 13 ako radi popodne i niko me ne gnjavi.