Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Em li ga izgleda ima, valjda zaustavi normalni tok rada virusa i skrati muke na direktno, tebi angina meni bronh, valjda ono što je najslabije. Pretpostavljam. Ma kijaj dok stigne izumreće. :D
Verovatno jer živite zajedno. :heart:
Не кијам, не боли ме грло, ништа. Само температура.

Taj tylol ima neke sastojke kao jaki lekovi za alergiju pa valjda pobrka imuni sistem da telo ne šalje signale da se bori, zato nemaš simptome , ali bolest je i dalje tu, samo se telo prepusti.
Što se mene tiče može da ima i čist kokain, sve dok me podigne na noge da mogu da radim. U principu je kombinacija Paracetamola, pseudoefedrin hidrohlorida koji je takođe u Defrinolu ali kombinovan sa Brufenom, i hlorfeniramin maleata, što je jedan od antihistaminika.

Као самлевене, обе...немамо температуру, имамо главобољу. Она је синоћ имала 37.7, до пола 2 је почела да пада и заспале смо. Хвала што бринеш :heart:
Čuvajte se, vitamini, supice, čajevi, ceđeno voće... Brzo ozdravite, da ne brinem i o vama. :heart:

Zavrsila jedan teren, vucem se ko prebijena preznojema macka, cekam drugi teren. Sta da radim. Kad vidim kafanicu ❤️ e to mi treba
Pauza

IMG_20240529_104930640_AE.jpg

Sto volim kad mi se uslisi naredba :zelenko: eto vidis da nije bilo tesko, dobro tebi mozda jeste boli kad ubadaju, ali zarad forumaske srece treba da se zrtvujes, pa dabome :zelenko:

E sad, ovo je rezultat 18.dana od ovulacije, a moze i da bude 4.nedelja trudnoce
Dakle u sta gledamo? Ocemo da trupamo i cepamo majicu tati?:brus:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back