- Poruka
- 73.913
E bre, kako sad!Лежим покривена, обучена као да је напољу минус, грејање ради...и имам температуру![]()
Neki virusi definitivno vladaju, meni malo dete pre desetak dana završilo na infuziji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bre, kako sad!Лежим покривена, обучена као да је напољу минус, грејање ради...и имам температуру![]()
Ма било све ок, водила јутрос другарице да их почастим за оно, ишла са клињом да купимо тепих за њу, дошле кући и одједном грозница. И сад имам унутрашњу, али иде вече, видећемо...E bre, kako sad!
Neki virusi definitivno vladaju, meni malo dete pre desetak dana završilo na infuziji.
Ja bih odmah nešto popila, ne bih čekala da vidim.Ма било све ок, водила јутрос другарице да их почастим за оно, ишла са клињом да купимо тепих за њу, дошле кући и одједном грозница. И сад имам унутрашњу, али иде вече, видећемо...
Пијем витамин Ц од 1000 и Имуноцинк месецима, а ако мислиш на Бруфен то тек кад пређе макар 38.Ja bih odmah nešto popila, ne bih čekala da vidim.
Ja bih jedan Tylol hot zveknula s nogu, dremnula pola sata, sat i posle ko nova.Пијем витамин Ц од 1000 и Имуноцинк месецима, а ако мислиш на Бруфен то тек кад пређе макар 38.
АБ не узимам, сем ако ми лекар препише, ваљда нећу морати да идем...
Дремнула сам, а те хотове ја не пијем...имају и они неки антипиретик у себи, пробаћу да се изборим некако сама.Ja bih jedan Tylol hot zveknula s nogu, dremnula pola sata, sat i posle ko nova.
Ja se u Tylol kunem,baš sam htjela da joj predložim.Ja bih jedan Tylol hot zveknula s nogu, dremnula pola sata, sat i posle ko nova.
Želim ti da uspe.Дремнула сам, а те хотове ја не пијем...имају и они неки антипиретик у себи, пробаћу да се изборим некако сама.

Знам, и ови моји на послу га пију.Ja se u Tylol kunem,baš sam htjela da joj predložim.
Isto! Uvek imam bar jedan u torbi, nekoliko kod kuće, na poslu....Ja se u Tylol kunem,baš sam htjela da joj predložim.
Ja nikad ne pijem fervex ni bilo koji drugi, samo Tylol.Ја сам два пута пила онај Фервекс...оба пута сам добила гнојну ангину
Знам да нема везе, само ми је смешно...

Vlada neki virus, drmao i sismisa ovih danaГопођица ме отерала у кревет, кува ми супу и чај![]()

desi dragaTaman na vreme!
Srećan ti rođendan!![]()
Odmarala malo od foruma, kao i ti. Sad skoro sam se vratila. Mnogo mi je drago što te vidim.desi draga![]()

i meni takodje što vidim tebeOdmarala malo od foruma, kao i ti. Sad skoro sam se vratila. Mnogo mi je drago što te vidim.![]()

Čičkava, ti li si?htedoh da vam kažem
Pogledajte prilog 1555459

Isto i ja, uzela taj Tylol i zaglavim bronhitis, kad sam rekla dr šta sam pila odgovor je bio da nisam normalna i ko mi je rekao da smem to da pijem. Nije htela da mi kaže zašto, samo da te stvari ne pijem nikako. Nemoj da kijaš na ovu stranu.Ја сам два пута пила онај Фервекс...оба пута сам добила гнојну ангину
Знам да нема везе, само ми је смешно...

Опса, можда има везеIsto i ja, uzela taj Tylol i zaglavim bronhitis, kad sam rekla dr šta sam pila odgovor je bio da nisam normalna i ko mi je rekao da smem to da pijem. Nije htela da mi kaže zašto, samo da te stvari ne pijem nikako. Nemoj da kijaš na ovu stranu.Brzo ozdravi.
![]()

Em li ga izgleda ima, valjda zaustavi normalni tok rada virusa i skrati muke na direktno, tebi angina meni bronh, valjda ono što je najslabije. Pretpostavljam. Ma kijaj dok stigne izumreće.Опса, можда има везе
Нећем кијам, пазим на вас![]()