Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E bre, kako sad!
Neki virusi definitivno vladaju, meni malo dete pre desetak dana završilo na infuziji.
Ма било све ок, водила јутрос другарице да их почастим за оно, ишла са клињом да купимо тепих за њу, дошле кући и одједном грозница. И сад имам унутрашњу, али иде вече, видећемо...

Ма било све ок, водила јутрос другарице да их почастим за оно, ишла са клињом да купимо тепих за њу, дошле кући и одједном грозница. И сад имам унутрашњу, али иде вече, видећемо...
Ja bih odmah nešto popila, ne bih čekala da vidim.

Ja bih odmah nešto popila, ne bih čekala da vidim.
Пијем витамин Ц од 1000 и Имуноцинк месецима, а ако мислиш на Бруфен то тек кад пређе макар 38.
АБ не узимам, сем ако ми лекар препише, ваљда нећу морати да идем...

Пијем витамин Ц од 1000 и Имуноцинк месецима, а ако мислиш на Бруфен то тек кад пређе макар 38.
АБ не узимам, сем ако ми лекар препише, ваљда нећу морати да идем...
Ja bih jedan Tylol hot zveknula s nogu, dremnula pola sata, sat i posle ko nova.

Ја сам два пута пила онај Фервекс...оба пута сам добила гнојну ангину :rotf:
Знам да нема везе, само ми је смешно...

htedoh da vam kažem
IMG_3707.jpeg

Ја сам два пута пила онај Фервекс...оба пута сам добила гнојну ангину :rotf:
Знам да нема везе, само ми је смешно...
Isto i ja, uzela taj Tylol i zaglavim bronhitis, kad sam rekla dr šta sam pila odgovor je bio da nisam normalna i ko mi je rekao da smem to da pijem. Nije htela da mi kaže zašto, samo da te stvari ne pijem nikako. Nemoj da kijaš na ovu stranu. :DBrzo ozdravi. :heart:

Isto i ja, uzela taj Tylol i zaglavim bronhitis, kad sam rekla dr šta sam pila odgovor je bio da nisam normalna i ko mi je rekao da smem to da pijem. Nije htela da mi kaže zašto, samo da te stvari ne pijem nikako. Nemoj da kijaš na ovu stranu. :DBrzo ozdravi. :heart:
Опса, можда има везе :eek:
Нећем кијам, пазим на вас 😷

Него, гледам госпођицу, и њој хладно цело поподне, ено спаковала се у кревет, спава :(
Како смо у сат добиле исте симптоме?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back