pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.729
sad si izmislila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš?sad si izmislila
Aj, laku noć i mtu.odo pod ćebe sutra montaža radi moco robe stoko
također ♥ ♥ ♥
Tu si, znatchi ...Ko to zna....
Seti li se da nas udostijis svog prisustvaAj, laku noć i mtu.

Ladno jutrozimske čarape
Термо чарапе, оне од милион слојева?Ladno jutro
To su one kao popkice, patofnice, debele nazuvice...milion imena
Vidim, svaki dan si tri puta dnevno pitala za mene, toliko sam ti falila.Seti li se da nas udostijis svog prisustva![]()
Nemoj da lazes zvala sam te na fiksni nisi htela da se javis, garant si ugradila lovca pa vidis da ja zovemVidim, svaki dan si tri puta dnevno pitala za mene, toliko sam ti falila.![]()

Ma da one debele, unutra imaju cebence kaoТермо чарапе, оне од милион слојева?
Ne javljam se na nepoznate brojeve. Molim lepo, šta ja znam ko me vika.Nemoj da lazes zvala sam te na fiksni nisi htela da se javis, garant si ugradila lovca pa vidis da ja zovem![]()
Pa manijaci razume seNe javljam se na nepoznate brojeve. Molim lepo, šta ja znam ko me vika.

Ja sam ošišala oko 20 cm kose. Pre mesec dana.E ja cu sad kod frizera da mi sredi ovu metlu sto mi je izrasla, da se osisam i prodisem
Često se to pitam...Спремам ручак...како људи воле да кувају?
Ок, капирам ја, сви смо различити, моја мајка је прва волела да кува, али ето...Često se to pitam...
Спремам ручак...како људи воле да кувају?

Ja volim i nije mi čudno kad neko ne voli ali mi nije jasno da neko ne zna.Спремам ручак...како људи воле да кувају?