Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: sve mi puca gacni lastis kad pomislim o topljenju na suncu :lol:
jedino sto me jede je da sam ja na terenu a ti dzabalebaris, e za to ti bacam hejt :ljutka:
Фолиранту, сви знамо да обожаваш да се чвариш на сунцу...
И џабалебарила сам пола сата, за време паузе, али за све паре...

Spremam špajz.
Imam jednog komšiju pčelara koji mi posle svake 'berbe" donese par tegli meda. A mi to baš i ne jedemo.
Ukupno ih ima sad već dvadesetak. Moraću da delim okolo ako niko od vas nema ideju kako da ga iskoristimo.
I sav se ušečerio, treba to i otapati.
Pogotovo ne jedemo ni u medenjacima, onaj od uljane repice .

Isla ĵuce u jetel da uzmem nov broj i telefon
Danas cu da podignem telefon, napokon da se resim ove bede :zaljubljena:
Ovaj sad sto me muci vec mesecima, juce se ukocio 20 min nije radio, posle jos par puta u toku dana na po par min :histericna: ... djubre ide u djubre

Idioti u a1 i posle mesec dana od raskida ugovora nisu iskljucili broj, lazu da imaju tehnicke poteskoce, i ne mogu da prebacim broj nigde, drze me u limbu. Dobro onda ajde cao, odoh ja kod drugih sa novim brojem a vi glumite budale koliko hocete
A danas cu im se najjebati majke kad budem zvala, neka snime, pa neka preslusavaju uz kaficu, olosi jedni trpim djubre od mobilnog koje su mi uvalili i sad kao aj da zajebavamo korisnike jos i za raskid ugovora, mamu svoju zajebavaj

Pre nedelju dana kad sam očitala stanje box paketa u mts-u,prvo sam ih pitala jel snimaju, jer imam svašta da kažem što će morati da proslede :)
Inače, tu ti se kao prvo javi virtuelni asistent koji na osnovu prepoznavanja reči , pušta neke informacije. E , ako im počneš pričati gomilu stvari koje mašina ne prepoznaje, tek onda te prebace na operatera.
Ukupno je razgovor sa čekanjim trajao 45 minuta.

Pre nedelju dana kad sam očitala stanje box paketa u mts-u,prvo sam ih pitala jel snimaju, jer imam svašta da kažem što će morati da proslede :)
Inače, tu ti se kao prvo javi virtuelni asistent koji na osnovu prepoznavanja reči , pušta neke informacije. E , ako im počneš pričati gomilu stvari koje mašina ne prepoznaje, tek onda te prebace na operatera.
Ukupno je razgovor sa čekanjim trajao 45 minuta.
Ovde se javlja operater
A meni sve zao da se derem operateru, nisu oni krivi
Ovo je neki degen negde tamo u it sektoru koji treba da klikne dugme
Sad sam zvala opet...zovem ja inace barem dva puta nedeljno i uljudnim tonom im kazem svasta da poruce tamo gore
Imaju snimljeno da dinar nece dobiti od momenta od kad je bio presek stanja (to su i potvrdili), imaju snimljeno da su idioti, da cu danas baciti karticu i da me ne zanima vise njhovo proseravanje jer me mesec dana zajebavaju
Najjace kad je rekla da stoji napomena da ce oni nadoknaditi troskove posto su usli u nov mesec i kaze trebalo bi da vam ne stigne racun
Ja kazem trebalo bi? Ne draga, nece se desititi da vam ja platim vise nista jer ste samovoljno usli u nov mesec, nemoj da im padne na pamet da misle da cu dinar da im dam za ovo zajebavanje

Oni meni drze zarobljen broj, ne mogu ni da prebacim kod drugih, ne mogu nista
Sad ce u kantu

Spremam špajz.
Imam jednog komšiju pčelara koji mi posle svake 'berbe" donese par tegli meda. A mi to baš i ne jedemo.
Ukupno ih ima sad već dvadesetak. Moraću da delim okolo ako niko od vas nema ideju kako da ga iskoristimo.
I sav se ušečerio, treba to i otapati.
Pogotovo ne jedemo ni u medenjacima, onaj od uljane repice .
Убереш младе орахе, кад су величине неочишћеног лешника. 40 ораха у литар комоваче и пола кг шећера. Оставиш на сунцу 40 дана, ако је облачно можеш и дуже. Повремено промућкаш.
Након 40 дана додаш пола кг меда.
Ораховача за лек и уживање, густа квалитетна, за штитну жлезду закон.

У 21. веку, поред онолике фабрике најквалитетније воде у Србији, нама вода цурка и врв ће нестати, јер шта...магарци раде улицу по 3.пут за 2 године и како раскопају машинама тако потрефе неку цев и збришу.
Онда дође Водовод, поправља ако има на лагеру цеви, ако нема по 2, 3 дана будемо без воде.
А ови који раскопавају улице су ко?
Милениум тим, јеееее...мајке да им га спотакнем неспособне и неписмене.

Grešiš, serija je odlična. Prati priču prvog i jedinog stranca koji je ikada radio u glavnim dnevnim novinama u Tokiju - i jedini koji je uspeo da se infiltrira u jakuze i da dobije intervjue od njenih članova. Vrlo verodostojno pokazuje njihovo podzemlje, spregu jakuza sa vlastima, sa stranim službama...
Moracu da gledam,eno @Neda ljuta a nije korejski ,zamisli tek to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back