- Poruka
- 17.475
Da ne sjedne na njega.А зашто шпорет није розе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne sjedne na njega.А зашто шпорет није розе?
Барби? Она не кува, потпуно је безбедно.Da ne sjedne na njega.
Фолиранту, сви знамо да обожаваш да се чвариш на сунцу...sve mi puca gacni lastis kad pomislim o topljenju na suncu
jedino sto me jede je da sam ja na terenu a ti dzabalebaris, e za to ti bacam hejt![]()
Ta sam!Фолиранту, сви знамо да обожаваш да се чвариш на сунцу...
И џабалебарила сам пола сата, за време паузе, али за све паре...

... djubre ide u djubre 
Ovde se javlja operaterPre nedelju dana kad sam očitala stanje box paketa u mts-u,prvo sam ih pitala jel snimaju, jer imam svašta da kažem što će morati da proslede
Inače, tu ti se kao prvo javi virtuelni asistent koji na osnovu prepoznavanja reči , pušta neke informacije. E , ako im počneš pričati gomilu stvari koje mašina ne prepoznaje, tek onda te prebace na operatera.
Ukupno je razgovor sa čekanjim trajao 45 minuta.
Prodaj gaSpremam špajz.
Imam jednog komšiju pčelara koji mi posle svake 'berbe" donese par tegli meda. A mi to baš i ne jedemo.
Ukupno ih ima sad već dvadesetak. Moraću da delim okolo ako niko od vas nema ideju kako da ga iskoristimo.
I sav se ušečerio, treba to i otapati.
Pogotovo ne jedemo ni u medenjacima, onaj od uljane repice .
Убереш младе орахе, кад су величине неочишћеног лешника. 40 ораха у литар комоваче и пола кг шећера. Оставиш на сунцу 40 дана, ако је облачно можеш и дуже. Повремено промућкаш.Spremam špajz.
Imam jednog komšiju pčelara koji mi posle svake 'berbe" donese par tegli meda. A mi to baš i ne jedemo.
Ukupno ih ima sad već dvadesetak. Moraću da delim okolo ako niko od vas nema ideju kako da ga iskoristimo.
I sav se ušečerio, treba to i otapati.
Pogotovo ne jedemo ni u medenjacima, onaj od uljane repice .

Svima ugodan vikend od Smartija - neće me biti celi vikend pa eto nek ostane pesma

Zavrsila sa arbajrom, sad idem po novi telefoncic![]()

Pijem kafu. Vrtim po Netflixu ali ništa da me zadrzi. Dajte neki prijedlog.
Pa nemam ništa drugo osim onih video klubova na tv a tu sam vidjela šta me zanimalo.Mora Netflix?
Pa nemam ništa drugo osim onih video klubova na tv a tu sam vidjela šta me zanimalo.
https://www.imdb.com/title/tt2887954/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_tokyPa nemam ništa drugo osim onih video klubova na tv a tu sam vidjela šta me zanimalo.
Volim nju al ono na japanskom ne mogu.Ako voliš Kejt Vinslet:
https://www.imdb.com/title/tt10155688/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_4_q_mare
Bez obzira na nju, odlična je serija.
Volim nju al ono na japanskom ne mogu.
Moracu da gledam,eno @Neda ljuta a nije korejski ,zamisli tek toGrešiš, serija je odlična. Prati priču prvog i jedinog stranca koji je ikada radio u glavnim dnevnim novinama u Tokiju - i jedini koji je uspeo da se infiltrira u jakuze i da dobije intervjue od njenih članova. Vrlo verodostojno pokazuje njihovo podzemlje, spregu jakuza sa vlastima, sa stranim službama...
A pa to u vase novobeogradsko selo nemaMeni još nije stigao telefon![]()