- Poruka
- 121.727
Fala k jedan ksvetan vozac, pustio klimu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Луја, наравно, не буди сељанка...Ova kineska torba mi pukla, da kupim drugu kinesku ili da cekam luja '26?
Eto vidis,a kukas sta ce nam Luj?Ova kineska torba mi pukla, da kupim drugu kinesku ili da cekam luja '26?
A do tad da nosim u kesiЛуја, наравно, не буди сељанка...
To av prisluskuje sta ja pisem pa mi baca madjijeEto vidis,a kukas sta ce nam Luj?
Odmah te stigla karma.![]()
Ја бих скокнула до Рима да купим неког приручног Луја, ипак...A do tad da nosim u kesi
Moze li ona maxi od biorazgradive plastike?
Pa znam al iz rima nije kvalitet ko sto ce biti ovdeЈа бих скокнула до Рима да купим неког приручног Луја, ипак...
Само да премостиш док стигне овде тај екстра, нај, супер, гига, мега квалитет.Pa znam al iz rima nije kvalitet ko sto ce biti ovde
#teska prica
E ali zato u monte karlu sa gospodjom djokovic da prosetam i sopingiram, taman ne platim ni ja porez
Sram te bilo, svaka poštena udata žena ima ceger krpeni, kupiš Guči nema glava da te muči.A do tad da nosim u kesi
Moze li ona maxi od biorazgradive plastike?
Kad od ekonomskog tigra postanemo skriveni zmajСамо да премостиш док стигне овде тај екстра, нај, супер, гига, мега квалитет.
Bese balensiaga ima torbu kao svercerski ceger "krmaca" nesto sa tri nule cenaSram te bilo, svaka poštena udata žena ima ceger krpeni, kupiš Guči nema glava da te muči.![]()
Bese balensiaga ima torbu kao svercerski ceger "krmaca" nesto sa tri nule cena
To cu, sto kaze red da premostim dok ne stige luj
Prijavi patent,preduhitri ih.Pogledajte prilog 1528646
Ja sad očekujem ovo sa 3 nule da izbace.
Ja čekam da prodam ove od mame,bake i prabakePrijavi patent,preduhitri ih.![]()
Kuku Zen šta uradi sa avatarom??????Ja čekam da prodam ove od mame,bake i prabake![]()
Pa poslije 20 godina da malo promijenim.Kuku Zen šta uradi sa avatarom??????
Kad je bal nek je maskenbal.Bese balensiaga ima torbu kao svercerski ceger "krmaca" nesto sa tri nule cena
To cu, sto kaze red da premostim dok ne stige luj
Sretna ti godišnjica. Neka, neka samo ti menjaj, to se ja malo štrecnula, niš bitno.Pa poslije 20 godina da malo promijenim.
Ovo sam ti ja kad ustanem,samo sam malo manje rumenaSretna ti godišnjica. Neka, neka samo ti menjaj, to se ja malo štrecnula, niš bitno.
28.09Кад ти је рођендан
Pogledajte prilog 1528712
Жено, у чуму ће се претвориш до тада...