- Poruka
- 11.357
To uglavnom imaju ovi što prodaju drvenariju po vašarima i seoskim pijacamaU Uradi sam nemaju. Imaju sve moguće i nemoguće četke, ovu nemaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To uglavnom imaju ovi što prodaju drvenariju po vašarima i seoskim pijacamaU Uradi sam nemaju. Imaju sve moguće i nemoguće četke, ovu nemaju.
Ok, hvala. Bar da imam neku ideju.To uglavnom imaju ovi što prodaju drvenariju po vašarima i seoskim pijacama
Okacila sam ti link ispod posta da vidis tip cetke. Imas u okovuOk, hvala. Bar da imam neku ideju.
Tu je neka fora u tvrdoći i vrsti dlake od koje se četka pravi.
Regina, ovaj tip cetki
https://www.okov.rs/sr/proizvodi/cetka-bitumen-17x7cm-schuller
To ti je onaj tip radnji crafter, uradi sam...tamo ima od popa usi
E Hbg ako nema crafter ili uradi sam pa ko ima!Nema u Uradi sam![]()
Ako ces ti da mazes nesto, spec cetka ti treba zbog visoke temperature, nicega drugo i na to obrati paznju, kupi odmah rukavice
Da li si probala drvenu metlu?
Onu klasicnu, malu probas. Mozda iznenadi
E svasta. Uopste nisam znala da se kopita mazu katranom.U pitanju je smesa za negu kopita sa katranom. Problem je što sa običnom četkom ne mogu da je nanesem, a da većina ostane na kopitu. U Roma company su mi rekli da mora da bude tvrđa/oštrija (zato moram uživo da kupim, da ne ošteti kopito). Promenila sam već tri četke, čak i neku od ovih za farbanje specifičnim bojama, efekat nije neki. Ne trebaju mi rukavice, jedino što smrdim na katran ceo dan![]()
E svasta. Uopste nisam znala da se kopita mazu katranom.
Nemoj ici u okov, ovo sta sam ti ja predlozila, jer tamo su ove velike cetke za vruce premaze. Kad si spomenula katran, ja sam pretpostavila da tebi treba za mazanje zida, i pomislih da sredjujes stalu za konja
Pogledah na netu, na sajtu system line ima cetkica poput ove tvoje roze, samo djeluje neka plasticna cekinja
Znam da tako nešto koriste knjigovesci za onaj vodeni lepakTo su klasične četke koje se koriste kod regularnih masti za kopita (mada ni tu ne rade posao). Za masti od katrana ne vrše posao uopšte (ili jako teško) jer sva mast ostane na četki. Ja vatom trenutno ubacujem, ali to je em neuredno, em cimanje, em opet imam problem da veći deo ostane na vati. Ja onda zatvorim tom vatom kanale žabice, al i dalje nije to to.
Po radnjama imaju ove veće za botulen i jeste nešto čudno pod rukom, kao tanka žica. Za taj tip četki su mi rekli da je najbliže onome što mi treba.
pa što ti trčko ne održava konja
Znam da tako nešto koriste knjigovesci za onaj vodeni lepak
I nije ti baš mesto za puštanje korenja. Zašto si tu ?Pustam korenje u cekanoci zemunske bolnice![]()
A ja u sremskomitrovačkoj. Dovela sveki na kontrolu. Poludeću kakva je gužva.Pustam korenje u cekanoci zemunske bolnice![]()