Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Leba i šećer, bolje sladoled.
Унутра орах, споља ораси. Није урмашица, мада личи.
Куш :evil:
Само још Ред фали да ми увреди ванилице.
Боужеее, какве жене ...
А добар ти је лебац са шљивом унутра ...морееее...

Унутра орах, споља ораси. Није урмашица, мада личи.
Куш :evil:
Само још Ред фали да ми увреди ванилице.
Боужеее, какве жене ...
А добар ти је лебац са шљивом унутра ...морееее...
Vanilice su leba i džema, zube da polomiš, ne treba ti Red, ni ja ih ne volim, zadnje slatko na listi dugoj 7 km.

Vanilice su leba i džema, zube da polomiš, ne treba ti Red, ni ja ih ne volim, zadnje slatko na listi dugoj 7 km.
Ја не знам какве си ти то ванилице јела, оне се топе кад их ставиш на језик, праве се са машћу и треба да будеш уметник да направиш тврде ванилице.
И појма не знате, бре.

Ма ко зна где је то јело тврде ванилице, па сад лебац и џем, тврдо ко камен :ljutka:
Ja sam ''to''?
1711794156808.png

Fala.

Da li je neko išao kod kozmetičarke, lekara , masera ili slično a da je taj neko došao iz Rusije pa otvorio ordinaciju ?
Pitam ,jer se u Subotici otvorio neki salon gde Ruskinja radi obrve ili usne (trajnu šminku) po ceni od 5000 . Slike su ok, salon je registrovan...

Da li je neko išao kod kozmetičarke, lekara , masera ili slično a da je taj neko došao iz Rusije pa otvorio ordinaciju ?
Pitam ,jer se u Subotici otvorio neki salon gde Ruskinja radi obrve ili usne (trajnu šminku) po ceni od 5000 . Slike su ok, salon je registrovan...
Немам лично искуство, Рускиње то добро раде, имају на пример одличне природне трепавице и то је трајније, можеш да се умиваш, шминкаш, скидаш шминку, све као са својим.
Е, каква је та код вас, да ли стварно добро ради или се шлепа на туђ добар глас...
Ја бих сачекала да чујем мишљења оних које су биле код ње.

Немам лично искуство, Рускиње то добро раде, имају на пример одличне природне трепавице и то је трајније, можеш да се умиваш, шминкаш, скидаш шминку, све као са својим.
Е, каква је та код вас, да ли стварно добро ради или се шлепа на туђ добар глас...
Ја бих сачекала да чујем мишљења оних које су биле код ње.
Čućeš 😁
Idem u ponedeljak na konsultacije. Ono što me privuklo je to što radi korekcije na usnama...znaš ono kad si tu oko pedesete pa se usne kao rasipaju i blede na krajevima. Najviše slika ima sa korekcijom takvih stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back