Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.678
Meni je 100€ za par sasvim okej.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vas pitam
Svadba, BG drugarica iz srednje
Koliko se orijent stavlja u kovertu tu kod vas ? Solo/par
Ovdje je za tu priliku skroz ok 200 KM po paru, to je oko 100eur
Вратила се зима, за ове баба Марте лапот![]()
Zar si očekivala da će nas dočekati sa krmetom na stolu ?Читам одвратне коментаре на Klix.ba испод још одвратнијег текста о годишњици бомбардовања.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/...e-donijelo-trajni-mir-i-slom-rezima/240324069
Знам ја њих, отварам очи онима који не знају.Zar si očekivala da će nas dočekati sa krmetom na stolu ?
A to ... e to je već druga pričaЗнам ја њих, отварам очи онима који не знају.
Клацкалица, а ја хоћу летоJuče ujutro na Divčibarima sneg, a petak i subota sunce i 20 stepeni.
Мени варира, убија ме. Никако да се среди.Kad ste kod vremena,ovde je sunčano ali vjetar duva pa je hladno. Pritisak mi od ovih oscilacija u podrumu.Ni 100 nije.
Код нас нема вести о њима. И нисмо исти.Mislis da smo mi nesto bolji sa komentarima kad se objavi neka vest kod nas o njima?
Ljudi na netu koji ostavljaju komentare su isti svuda
I nisu merilo svih ljudi
Od 50 po osobi na na daljeDa vas pitam
Svadba, BG drugarica iz srednje
Koliko se orijent stavlja u kovertu tu kod vas ? Solo/par
Ovdje je za tu priliku skroz ok 200 KM po paru, to je oko 100eur
Види, није наш проблем што неко прави гала свадбу. Ћерка ће у мају ићи на венчање колегинице с посла и нема шансе да ће дати више од 50 евра. И то је превише. За те паре две особе у кафани имају супер ручак са пићем.Vremenom skocise cijene svega pa mladenci mjesto u salonu placaju po 25-30eura ili vise a osim toga imaju muziku i ostale troskove pa suma sumarum - oni sto su dali 50 eura po osobi, izbili su troskove.
Znam da se ljudi potrose, donesu i bocu pica i potrose pare na sebe (da se zene srede), dolazak u drugi grad, nesto nove garderobe...ali je tih 50 eura izgubilo na vrijednosti.
Toliko se daje formalno kad te neko pozove ko ti nije blizak a tebi se ne ide nego ides samo da ispostujes pa da ne budu u minusu zbog tebe.
Mislim da je 100 eura novo 50 po osobi a ako je neko mio, drag, duplo vise.
Говорим о односу новца и онога што се за исти новац може добити. Могла сам да кажем да можеш да купиш и пар ципела, небитно.Pa ne ides na svadbu da se najedes
Ides zato sto zelis da budes prisutan u necijem trenutku
Ako ne zelis, ne odes
Bolje ostati kod kuce
Dobro ali onda ni ne ideš na svadbu, pa kad ti se ide na večeru ili ručak ideš sa kim ti je milo.Види, није наш проблем што неко прави гала свадбу. Ћерка ће у мају ићи на венчање колегинице с посла и нема шансе да ће дати више од 50 евра. И то је превише. За те паре две особе у кафани имају супер ручак са пићем.
Свима је јасно да је то пљачка, зар не.Moju kumu zvala prijateljica na 60. rođendan. U vinskoj kući Kovačević u Irigu večera 40€ po osobi. Nisam je pitala šta su jeli za te pare.
Ko nema ni ne pravi proslave na takvom mestu. Sta god da su im poslužili, ako je ta žena bila srećna, sve je ok.Moju kumu zvala prijateljica na 60. rođendan. U vinskoj kući Kovačević u Irigu večera 40€ po osobi. Nisam je pitala šta su jeli za te pare.
Ако имаш малу плату онда нема оног 'колико треба' него колико може. Врло је безобразно одређивати суму.Dobro ali onda ni ne ideš na svadbu, pa kad ti se ide na večeru ili ručak ideš sa kim ti je milo.
Pa okГоворим о односу новца и онога што се за исти новац може добити. Могла сам да кажем да можеш да купиш и пар ципела, небитно.
А то присуство нечијем тренутку може и без пара. Шта ће младенцима паре ако су небитне.