електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
А што да нема страх, да га је имао не би био уједен. Опрез је мајка.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strah paralise. Oprez je potreban naravno. Strah ke generalno loše osjecanje. Poci će negdje sam i zablokirati od straha.А што да нема страх, да га је имао не би био уједен. Опрез је мајка.
Неће заблокирати, само ће их се клонити, што је крајње позитивно.Strah paralise. Oprez je potreban naravno. Strah ke generalno loše osjecanje. Poci će negdje sam i zablokirati od straha.
Ja sam se jedva tog straha oslobodila,znam sta pišem. Kad vidim psa na 20 metara vratim se,pa makar imala 3 puta duzi put. To ni malo nije jednostavno.Неће заблокирати, само ће их се клонити, што је крајње позитивно.
Ja sam se jedva tog straha oslobodila,znam sta pišem. Kad vidim psa na 20 metara vratim se,pa makar imala 3 puta duzi put. To ni malo nije jednostavno.
Na moju srecu nemam vise strah. To smatram jednom od svojih najvecih pobjeda.Није једноставно али је паметно. И ја сам вечерас сишла да купим нешто и ишла сам у широком кругу око неке будале која је стајала испред дисконта пића са питбулом који је одвратно лајао и затезао поводац.
Нећу да размишљам.
Ја имам јер знам шта могу да ураде. Мрзим их.Na moju srecu nemam vise strah. To smatram jednom od svojih najvecih pobjeda.
Ja ne.Ја имам јер знам шта могу да ураде. Мрзим их.
Чему?Pas je ujeo uglavnom jer se uplasio, decu ne treba pustati da im se unose u facu i da ih diraju. Nije zivotinja kriva sem u retkkm situacijama kad su agresivne a i tada ke covek faktor koji je najvise odgovoran
Cemu mrznja
Onako, nisam bas sjajno. Nadam se početkom aprila.Affro kako si? Jel ideš uskoro kod devojaka?
Star jeI ja sam tako shvatila, da ga je prepao
Inace to je pas koji je godinama uz moji djecu
Maze se, igraju
Medjutim od ove godine je nekako tromiji,mrsaviji,mator
Prosla dva ljeta su se tako i mazili
Danas se nesto desilo
Kao da ga nije registrovao da je prisao
Nisam nikad čula za to.Zato postoje rasterivači pasa na baterije, praktični, mali i jeftini. Moja ćerka to nosi sa sobom i kaže da radi.
Не знам, пре је било 50 соло, 100 пар. Ја сам циција па нисам меродавна.Da vas pitam
Svadba, BG drugarica iz srednje
Koliko se orijent stavlja u kovertu tu kod vas ? Solo/par
Ovdje je za tu priliku skroz ok 200 KM po paru, to je oko 100eur