електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ја те ствари редовно прегледам, тако сам летос продужила и личну и пасош.Možda je zaboravila. Ja sam bila ubeđena da mi vozačka ističe u decembru ove godine, a ističe 03.03.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја те ствари редовно прегледам, тако сам летос продужила и личну и пасош.Možda je zaboravila. Ja sam bila ubeđena da mi vozačka ističe u decembru ove godine, a ističe 03.03.
Tako meni zamalo istekla. Isticala mi je malo posle lične karte, pa sam tako pamtila. Ali kad sam otvarala radnju, morala sam da menjam ličnu kartu zbog elektronskog potpisa ranije. I nešto podpisivala detetu, pa mi trebala lična, slučajno vidim i odmah odjurim da predam za novu.Možda je zaboravila. Ja sam bila ubeđena da mi vozačka ističe u decembru ove godine, a ističe 03.03.
Верујем да раде брже уколико им кажеш да имаш уплаћено негде.A neradni dani? Ne znam je ponedeljak radni. Uglavnom, kod mene ima da platiš malo više i bude za tri dana. Verujem da postoji svuda.
A neradni dani? Ne znam je ponedeljak radni. Uglavnom, kod mene ima da platiš malo više i bude za tri dana. Verujem da postoji svuda.

Možda. Ili te upute da platiš taksu za brzi pasoš. Recimo.Верујем да раде брже уколико им кажеш да имаш уплаћено негде.
Ne.Zna li neko...ako pasoš važi do 14.1. ,da li i tog dana može da se putuje preko granice ?
Imaš mogućnost da izvadis pasoš za dan.Pa treba da se vratim tog dana...
Pitala sam neke carinike koje znam, valjda će proći kako treba, veći je problem hoće li me pustiti da izađem par dana ranije, kažu.
Ја те ствари редовно прегледам, тако сам летос продужила и личну и пасош.

Biće to interesantna avantura...
Има да проваљује жицу као мигрант.Javi kako si prošla.
Kazu mi da u americi datum vezuju za rodjendan. Pa vodis racuna samo o godini.Ја те ствари редовно прегледам, тако сам летос продужила и личну и пасош.
Ето и од њих нешто паметно.Kazu mi da u americi datum vezuju za rodjendan. Pa vodis racuna samo o godini.
odradiš sve malere sada u komadu, posle si mirnaOtišli mi lageri na mašini za veš. Zaliveni su u kazanu, pa se menja sve, kazan, bubanj, lageri. To košta oko 15 hiljada, a mašina je stara skoro 6 godina. Ne isplati se, tako da ću morati da kupim novu. Još se i veliko dete razbolelo, začepljen, nos, grlo, uši, temperatura. Pre neki dan sam pala u neko blato kod majke i zatvore mi se vrata od auta preko ruke, pa me sad boli. Na poslu neki problem sa kotlom, koji će na proleće gazda zameniti kotlom na pelet. Početak godine, evo, ne znam, bogumi...
ebaće i nju volvi kad tad ja ti kaemodradiš sve malere sada u komadu, posle si mirna
Nadam se da je tako, ali miriše na nešto drugo. No, videćemo.odradiš sve malere sada u komadu, posle si mirna
Pomeri se s mesta, da ne dođem ja da te pomerim, ščuo?!?!ebaće i nju volvi kad tad ja ti kaem

ebaće i nju volvi kad tad ja ti kaem

Neka ga, neka, kad bude trebao da zove šlep, pa ostane bez baterije, setiće se mene.otvorena radost nevolji koja se događa drugoj osobi treba da ostane tajna, ne ovako javnooo![]()

Hr odnosni EU ti ne dopusta ukoliko je manje od tri mj rok vazenjaZna li neko...ako pasoš važi do 14.1. ,da li i tog dana može da se putuje preko granice ?
NeZna li neko...ako pasoš važi do 14.1. ,da li i tog dana može da se putuje preko granice ?