- Poruka
- 63.764
Заебана ова крштеница 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Držim pesnice da sve prođe najbolje moguće.Čekam još malo pa da krenem na Onkologiju. Noćas od stresa me spopao nekakav svrabez, kao da nešto mili po meni...pa ne mogu da nadjem mesto da se smirim i pokušam da zaspim...a onda mi se plakalo od tog istog nagomilanog stresa...ovo će verovatno da boli ali samo neka ga izvade, a bol će proći.
tako smo se slatko smejali i zezaliMoras kad su takve situacije da popijes bromazepan, nemoj da trpis te mrave po telu, to ti je od stresa neuroni salju struju malo pogresno, da ne bi usla u anksiozni napad bolje kad tako krenu mravi popi odmahČekam još malo pa da krenem na Onkologiju. Noćas od stresa me spopao nekakav svrabez, kao da nešto mili po meni...pa ne mogu da nadjem mesto da se smirim i pokušam da zaspim...a onda mi se plakalo od tog istog nagomilanog stresa...ovo će verovatno da boli ali samo neka ga izvade, a bol će proći.
E pa super ako su te pustiliPa...bilo je stresno noćas u dva na granici, ali, da prijavim, da je uspešno obavljena avantura prelaska u EU sa pasošem koji ističe za 6 dana.
I nećemo se vraćati do 14.1. nego tek uveče, jer sam nezvanično saznala da puštaju u zemlju čak i ako prođe par sati , a plan je da stignemo do ponoći.

Samo toliko? Piši lenčugo.Joj sto sam imala lep vikend
Moram da vam podnesem izvestaj za roditelje novog zeta
Divni suuuutako smo se slatko smejali i zezali

PaaaSamo toliko? Piši lenčugo.![]()
u subotu sam otisla na rucak oko 3...bili njegovi roditelji, dosli i sestra i zet, stvarno su super
Keva je blesava skroz i zezator
Paaau subotu sam otisla na rucak oko 3...bili njegovi roditelji, dosli i sestra i zet, stvarno su super
Ja iskreno ceo zivot imam jako pozitivna iskustva sa roditeljima svojih partnera, orodimo se brzo i sve bude super
Jedino mi prosek kvari od onog zadnjeg, wd3, to je bila totalno luda kuca, zla mama i njihova klanja po kuci. Tako da sam zbog tih trauma malo bila u strahu dok sam isla sad kod ovih. Samo sam ponavljala sebi metlo ne mogu da budu onoliko losi a da imaju ovako dobrog sina.
I stvarno su dobri ljudi, imaju svoje probleme svoje stresove i muke, ali nisu zli a to mi je najbitnije. Sve ostalo nije problem, i generaciski jaz koji je uvek tu i vidi se kroz stavove i delanje, sve je to ok. Ja sam uvek sve tolerisala, osim kad je neko zao
Lepo su me docekali, mama me odmah izgrlilaKeva je blesava skroz i zezator
Sestra i zetu su dobri ljudi, svi smo tu 80ih godiste sa slicnim iskustvima i stavovima, tako da smo caskali u nedogled. Zet je zajebant ko ja, stalno baca neke fore zasmejava ljude
Zet i tasta se obozavaju i stalno se nesto trpaju i podjebavaju, ono zajebancija fazon, a on sa njom blizi nego sa rodjenom mamom, kad sam cula sta im se sve izdesavalo stvarno sam se odusevila, prosli su velike muke zajedno pomagajuci jedni druge
Jedva smo im utekli oko 9 uvece
Onda vise ustali iz kreveta nismo do nedelje uvece
(Samo da ne dobijem upalu uretre i besike od preterivanjasve me boli)