Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahaaa
To i moj sismis ima pola noge i nece da cuje za operaciju
Ajde samo ds budes dobro ❤️
Ma biće ok fala, jedino mi se ne dopada lumbalna anestezija.
Navalio ko mutav na telefon, a ja treba da istrpim bodenje u kičmu, al ajd, posle ću da ga bijem, docu naravno.
Nije sama i ne mora da izlazi u nabavku, ima tebe bogu fala, drugu bi priču pričala da je sve na njoj.
Nemoj se ljutiš, nije na meni da kritikujem, al nije fer, tako se gube noge na keca, daleko bilo, samo još to fali.

Писали су да је хакован систем и да треба дамплатите као за октобар, нађи баш, сви су писали о томе. Можда тако платиш, а одеш до њих за приговор.
Meni račune placa Poštanska S., tako da to baš i nije izvodljivo. Išla sam do njih, pa kao kad je takva situacija, a nisam kažu jedina, da platim kako piše. Kad prorade da dodjem da napišem prigovor, pa će se umanjiti račun. Evo videćemo.

Uopšte nisam bila u toku svega toga, niti sam znala šta je to tačno, izbegavam da gledam/slušam vesti jer imam svojih problema toliko da ne mogu još to da spakujem u ovaj moj mozak nikako. A sto se eksperimenta tice valjda je to na dobrovoljnoj bazi, ili mi se samo cini.
Увије се то лепо у форму добровољне базе и углавном се да неки новац учесницима студија.
Међутим, за Украјину се испоставило да су експериментисали са микробима, вирусима и бактеријама, посебно отпорним на антибиотике па је скоро у медијима брујала вест да земље у које су се склонили Украјинци имају проблем да појавом бактерија отпорних на антибиотике и како би то могао бити планетарни проблем.
Нисам чепркала дубље колико је вест истинита, преувеличана или је заиста реална, али ти биолабови су показани снимцима, документација (шта нису успели да склоне), рађени су интервјуи са људима и на крају је предат извештај Савету Безбедности, тражена хитна седница, мемђутим кад си умешан у случај, а имаш право вета, логично је да га искористиш.
Видећемо, вероватно ће још много тога изаћи на светлост дана.
Кад је могла "жута кућа" несметано да вади органе људима што тамо негде не би експериментисали са биолошким оружјем.

Увије се то лепо у форму добровољне базе и углавном се да неки новац учесницима студија.
Међутим, за Украјину се испоставило да су експериментисали са микробима, вирусима и бактеријама, посебно отпорним на антибиотике па је скоро у медијима брујала вест да земље у које су се склонили Украјинци имају проблем да појавом бактерија отпорних на антибиотике и како би то могао бити планетарни проблем.
Нисам чепркала дубље колико је вест истинита, преувеличана или је заиста реална, али ти биолабови су показани снимцима, документација (шта нису успели да склоне), рађени су интервјуи са људима и на крају је предат извештај Савету Безбедности, тражена хитна седница, мемђутим кад си умешан у случај, а имаш право вета, логично је да га искористиш.
Видећемо, вероватно ће још много тога изаћи на светлост дана.
Кад је могла "жута кућа" несметано да вади органе људима што тамо негде не би експериментисали са биолошким оружјем.
Sad jos vise da se plašim za svoju decu, jer su ih preplavili Ukrajinci...a ako bolje razmislim u zadnjem nekom periodu sve je više samoubistava, i kojekakvih čudnih boljki. Evo malo sam se inače stresirala, samo su mi oni falili, lepo sam ja rekla sa su im trebali dati opciju Berane, Mojkovac, Pluzine, B.polje, jer tamo su skoro sva sela ne naseljena. Onda ja ispadnem bezosecajna, ma kako da ne :poludeo:

Једно :heart: за шишмиша. Мени је непозната жена постала симпатична само због тога што је тако зовеш :lol:
A sve je krenulo davnih godina kad je alo alo bio emitovan po ko zna koji put
Ako se secas one stare majke, na tavanu sto je drze, reneova tasta
Pa kad joj kaze "you crazy old bat!" :rotf:
ja sam obozavala tu repliku
a keva moja se zezala, cerko ja cu ovako na tavanu pa ti kad dovedes muza da vam smetam zinat :rotf:
i tako moj sismis dobije taj nadimak

Inace mi privatno imamo svoje nadimke, mi smo mede, mama meda, cale je bio tata meda, ja mali meda, cak je i civi bila malo mece, medvedic :lol: .... i dan danas nas dve jedna drugoj tepamo meda... al to je nesto onako licno pa ne volim javno da je tako oslovljavam
A kad me iznervira onda dobije reneovu repliku :rotf:
i onda mi smesno taman se dobro uklapa ovako ovde da kad pisem o njoj kazem sismis, jer jeste postala ko ta dosadna tasta :rotf:

Poslednja izmena:
Ma biće ok fala, jedino mi se ne dopada lumbalna anestezija.
Navalio ko mutav na telefon, a ja treba da istrpim bodenje u kičmu, al ajd, posle ću da ga bijem, docu naravno.
Nije sama i ne mora da izlazi u nabavku, ima tebe bogu fala, drugu bi priču pričala da je sve na njoj.
Nemoj se ljutiš, nije na meni da kritikujem, al nije fer, tako se gube noge na keca, daleko bilo, samo još to fali.
Ma nema sanse da je nateram
Ja sam joj nudila laserski privatno da platim. Brate dici cu kredit hebem mu misa daj da spasavamo stvar
Jer je laksi oporavak i manja je psihicki drama, plus je laksa ta lokalna anestezija zbog lekova koje ona pije
Ni da cuje za hirurga
Ona misli da zbog lekova koje pije ne sme anesteziju i da se nece probuditi....kad kazem lokalna onda kaze a neee to ce da reaguje zajedno svejedno! ne mozes objasniti da nije tacno to sto misli

Ona to ima od svojih 30ih...i ide sve na gore
Malo malo pa se upale te raspale vene pa juri injekcije...
Ali ja jedino da je vezem pa u gepek pa odvedem na kliniku
Ja lepo kazem da je to jedan sismis koji sluzi samo da nervira coveka

A sve je krenulo davnih godina kad je alo alo bio emitovan po ko zna koji put
Ako se secas one stare majke, na tavanu sto je drze, reneova tasta
Pa kad joj kaze "you crazy old bat!" :rotf:
ja sam obozavala tu repliku
a keva moja se zezala, cerko ja cu ovako na tavanu pa ti kad dovedes muza da vam smetam zinat :rotf:
i tako moj sismis dobije taj nadimak

Inace mi privatno imamo svoje nadimke, mi smo mede, mama meda, cale je bio tata meda, ja mali meda, cak je i civi bila malo mece, medvedic :lol: .... i dan danas nas dve jedna drugoj tepamo meda... al to je nesto onako licno pa ne volim javno da je tako oslovljavam
A kad me iznervira onda dobije reneovu repliku :rotf:
i onda mi smesno taman se dobro uklapa ovako ovde da kad pisem o njoj kazem sismis, jer jeste postala ko ta dosadna tasta :rotf:
Јао, заборавила сам скроз ту реплику :rotf:

Meni račune placa Poštanska S., tako da to baš i nije izvodljivo. Išla sam do njih, pa kao kad je takva situacija, a nisam kažu jedina, da platim kako piše. Kad prorade da dodjem da napišem prigovor, pa će se umanjiti račun. Evo videćemo.
еј, па ако рн., нису плаћени за октобар, новембар, онда ти је то то.
за децембар рачун стиже у јануару 2024. :aha:
плати, вучко части ;)

еј, па ако рн., нису плаћени за октобар, новембар, онда ти је то то.
за децембар рачун стиже у јануару 2024. :aha:
плати, вучко части ;)
Svaki racun mi je plaćen. Lepo piše na računu "hvala sto na vreme izmiruje svoja dugovanja". To je račun za novembar već sam napisala nisi videla.

Писали су да је хакован систем и да треба дамплатите као за октобар, нађи баш, сви су писали о томе. Можда тако платиш, а одеш до њих за приговор.
Da tek danas. Posle cu da idem da napravim prigovor. Ja ovoliko struje ne potrošim za 3 meseca.

I ja sam dobila tek danas, ali je cifra otprilike to.
Mislim da je Mina u pravu, bilo je i na vestima plati koliko ti je bio račun za oktobar.

Svaki racun mi je plaćen. Lepo piše na računu "hvala sto na vreme izmiruje svoja dugovanja". To je račun za novembar već sam napisala nisi videla.
како си платила октобарски ако није стигао, а није колико знам.
новембарски је код мене очитан 1.12. уобичајено, плаћање до краја месеца.
ако ти је значајно увећан, биће да је у тај укључен и октобарски.

ја сам одокативно уплатила. 27.11 за октообар и 12.12. за новембар.

Рачуни нису стизали због штрајка Поште, а онда кад су стигли изненађење.
Нама је стигао нормалан рачун чим су поштари завршили штрајк, можда је био раније одштампан.

Ma nema sanse da je nateram
Ja sam joj nudila laserski privatno da platim. Brate dici cu kredit hebem mu misa daj da spasavamo stvar
Jer je laksi oporavak i manja je psihicki drama, plus je laksa ta lokalna anestezija zbog lekova koje ona pije
Ni da cuje za hirurga
Ona misli da zbog lekova koje pije ne sme anesteziju i da se nece probuditi....kad kazem lokalna onda kaze a neee to ce da reaguje zajedno svejedno! ne mozes objasniti da nije tacno to sto misli

Ona to ima od svojih 30ih...i ide sve na gore
Malo malo pa se upale te raspale vene pa juri injekcije...
Ali ja jedino da je vezem pa u gepek pa odvedem na kliniku
Ja lepo kazem da je to jedan sismis koji sluzi samo da nervira coveka
Tvrdoglavo, niš ne možeš, sem da baciš u friz za kaznu.
Pravi šišmiš. :zaljubljena:

Ama stigao mi je račun za oktobar i plaćen je što je navedeno i na ovom računu, dugovanja 0. Pise očitava 05.12., izdato 24.12., a meni poštar doneo danas.

20231228_194836.jpg

20231228_194940.jpg

.. evo

@Affro* , možda nije lepo očitano. Oni to sad rade digitalno, ali znam da kad meri kod mene u lokalu, ja moram da podignem neku kao zavesu, nije bitno, uglavnom, tad vidim da nekad skenira, pa ispravi ručno jer nije kako treba. Uostalom, uporedi potrošnju od prošlog meseca i cenu, pa vidi.

@Affro* , možda nije lepo očitano. Oni to sad rade digitalno, ali znam da kad meri kod mene u lokalu, ja moram da podignem neku kao zavesu, nije bitno, uglavnom, tad vidim da nekad skenira, pa ispravi ručno jer nije kako treba. Uostalom, uporedi potrošnju od prošlog meseca i cenu, pa vidi.
Sad sam gledala neman prošli račun jer kad mi stigne izvod za predhodni mesec, povacam račune, da ni ne prave krš. Važno mi je da je plaćeno. Ovima cu poslati sutra mail da imam pisani trag da sam na vreme napravila prigovor, da ne bude posle niste se na vreme javili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back