- Poruka
- 4.149
Kod mene se opustili načisto. Sad u apoteci lik prodaje parfeme apotekaru ''sveže ukradeni noćas'', njegove reči, mučeni apotekar se brani, neće čovek da kupi kradenu robu, za to se ide u zatvor. Može li opuštenije? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Купио би апотекар, него си се ти ту нацртала као непожељни сведок сумњиве трансакцијеKod mene se opustili načisto. Sad u apoteci lik prodaje parfeme apotekaru ''sveže ukradeni noćas'', njegove reči, mučeni apotekar se brani, neće čovek da kupi kradenu robu, za to se ide u zatvor. Može li opuštenije?![]()

Šta si pitala, ne mogu da nadjem, izvinjavam se.A niko ne zna odgovor na moje pitanje?
A sve ti moraš da kažeš, pokušala sam da budem naivni klijent.Купио би апотекар, него си се ти ту нацртала као непожељни сведок сумњиве трансакције![]()

Evo @AfroE sad mi treba @Tonci Provala . Treba da kupim nešto a ona je ekspert za male i velike kucne aparate. Zvala sad neku ženu da mi ocisti ugaonu,kaže 90 €
Kärcher parocistac 115€. Zna li neko mogu li tim da ocistim ugaonu a da ne bude mokra mjesec dana? Isplativije mi je to da kupim nego da dam za jedno čišćenje toliko pare.
Imala sličnu stvar, cento gradi, lepo je čistio, skida fleke, bude mokro ali se brzo suši.A niko ne zna odgovor na moje pitanje?
Pa znam da bude mokro ima nešto sa svom parom ali ja to ni da izguglam ne znam.Imala sličnu stvar, cento gradi, lepo je čistio, skida fleke, bude mokro ali se brzo suši.
Bude mokro i kad servis to radi, oni nemilice prskaju i šljiskaju.
Jesi li mislila suva para? Nađoh ovo.Pa znam da bude mokro ima nešto sa svom parom ali ja to ni da izguglam ne znam.
Vraganaaaaaa u pomoc.
Aha, a šta piše u opisu tog aparata, za šta je namenjen?
Tako nešto,hvala tiJesi li mislila suva para? Nađoh ovo.
https://steamteam.rs/mk-500-c-parogenerator-i-usisivac-sa-neogranicenom-autonomijom.html
Foto ili nije se desilo.Боуже, што сам лепа кад се исфилтеришем, нисам вам рекла?

E samo da znaš da ja vidim slikicu od prije dan dva.Foto ili nije se desilo.![]()
A ja ništa, obnevidela sam praktično.E samo da znaš da ja vidim slikicu od prije dan dva.

Коју сликицуE samo da znaš da ja vidim slikicu od prije dan dva.

Onu sto si se igrala filterima pa obrisala. Ja sve vidimКоју сликицу![]()

Pa kad je amater, ne zna da obriše da niko ne vidi.Onu sto si se igrala filterima pa obrisala. Ja sve vidim![]()

Пишманила сам се, то ћу за Нову да окачим...све ти мораш да видишOnu sto si se igrala filterima pa obrisala. Ja sve vidim![]()

Па не знам вам ја те модераторске форе, ја сам плавац...Pa kad je amater, ne zna da obriše da niko ne vidi.![]()
Nije, bre. Nema veze sa tim.Па не знам вам ја те модераторске форе, ја сам плавац...
И шта сад?Nije, bre. Nema veze sa tim.