- Poruka
- 63.764
Како си прегурала ноћ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam kome je ovo tačno upućeno, ali ja jedva zaspah sinoć. Ustajala 100x, na kraju skupila sve citruse što sam imala u kući iscedila, popila i zaspala. Imala sam neki osećaj suvoce u grlu, ali svud se još uvek mnogo puši, a ja se odvikla od toga.Како си прегурала ноћ?
Теби је било упућено, због болова сам питала. Добро је да си спавалаNe znam kome je ovo tačno upućeno, ali ja jedva zaspah sinoć. Ustajala 100x, na kraju skupila sve citruse što sam imala u kući iscedila, popila i zaspala. Imala sam neki osećaj suvoce u grlu, ali svud se još uvek mnogo puši, a ja se odvikla od toga.

Ako nece Muhamed bregu,hoce breg Muhamedu.Kakvo rešenje, skrati stazu ako bandera neće da se pomeri.![]()
Bar ravne linije da izvukoše, ovako izgleda....ne znam ni ja kako izgleda.Ako nece Muhamed bregu,hoce breg Muhamedu.![]()

Zanimljivo je to, krenu demonstracije, traju, traju pa postanu stranka, a od demonstracija puf, pukao balon.
Zar nije SPN krenuo kao spontane demonstracije? Građani se okupili nakon Ribnikara zar ne, da li se dobro sećam?Ništa tu ne postane...
Demonstracije mora neko da organizuje, ne postoje spontane demonstracije. Uglavnom ih organizuje neki pokret ili stranka. A i taj pokret je četo u okrilju neke stranke.
Не, то никад нису биле спонтане демонстрације.Zar nije SPN krenuo kao spontane demonstracije? Građani se okupili nakon Ribnikara zar ne, da li se dobro sećam?
Не, народ је кренуо спонтано јер је био згрожен трагедијом, а онда је СПН стао на чело тих протеста и обесмислио их сасвим.Zar nije SPN krenuo kao spontane demonstracije? Građani se okupili nakon Ribnikara zar ne, da li se dobro sećam?
Преузели су и злоупотребили масу. Мени је то одмах било јасно.Не, народ је кренуо спонтано јер је био згрожен трагедијом, а онда је СПН стао на чело тих протеста и обесмислио их сасвим.
Они као да раде за Вучића.
И то што је заиста требало да покрене лавину, истрошено је.Преузели су и злоупотребили масу. Мени је то одмах било јасно.
Коме треба ова ломљава сада. ФБиХ муслимани су одушевљени.И то што је заиста требало да покрене лавину, истрошено је.
Тако да ме не чуди што сад на протестима немају ни 3000 људи.
Ја све гледам и све читам. Ово је покушај дестабилизације, плаћен и наручен извана.Sad mi je jasnije, znate da ne gledam tv, ne čitam novine, pokušavam da shvatim šta se sad dešava,
da uklavirim ko koga i zašto. Nije mnogo teško, sve je to ista gamad.
Zato sam sve ovo i pitala, niko normalan to ne radi a zove se ovako.Коме треба ова ломљава сада. ФБиХ муслимани су одушевљени.
Наравно.Zato sam sve ovo i pitala, niko normalan to ne radi a zove se ovako.
Dobro je kad imaš živaca, ja popizdačim na dve reči počnem da psujem i prestanem.Ја све гледам и све читам. Ово је покушај дестабилизације, плаћен и наручен извана.
Мазохистичка навика.Dobro je kad imaš živaca, ja popizdačim na dve reči počnem da psujem i prestanem.
Godinama ovo traje.