Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa on je zato i osnovao svoj pokret ili kako se zove
Cela njegova poenta je simbioza sa sns
Jos od korone se prodao njima, olos
А шта ако то не уради?
Хоћеш јавно да му се извиниш? :lol:

Ја се надам новим изборима.
Не би могли да понове муљажу са Србима из Босне, а надам се ни са другум стварима.
Е сад, што Мариника не тражи нове изборе, то остаје нејасно.

Шиптари нису имали референдум, нити би могли да га имају без остатка Србије.
Политички запад је буквално отео Србији део територије и направио на њему своју државу. Без сагласности Савета Безбедности.
Наравно да у оквирима те моћи коју су имали тад (сад су у опадању, хвала Богу!), никад не би дозволили Србима државу преко Дрине. Па нису дозволили ни Србима у Крајини да остану на својим огњиштима јер је тамо пар стратешких тачака које им је врло важно да контролишу.
ako je to tacno zasto se onda lazno podgreva nada o ujedinjenju od vasih simpatizera svaki bogovetni dan?

qomunisticka mantra udbine ili bia lazi je ta koja se plasira da se ceka pogodna medjunarodna situacija, pa ce onda na kvarno da se nesto odigra na nasu korist. :lol:

jedina stvar koja moze da se desi je wwIII gde ce posle njega da se pisu mozda neke nove granice, sve ostalo je laz jer su siptari vise od pola veka lobirali u svetu za ovo sto imaju danas. na sceni u srbiji nema politicara a moodima koji nije ucenjen od amerikanaca da sme da istupi sa idejom ujedinjenja zato sto ce zavrsiti kao milosevic ili djindjic.

rezime: ako su gownari i sise i kurazi, opet pitam zasto podgrevaju laznu nadu i prave raskol bas u srbiji, da ljudima iz matice bude pun q proseravanja srba iz srpske... a i na to se ima odgovor, ono sto je boris tradic pokusao pa nije uspeo jer je psihicki normalna osoba i kad je podelio srbiju na beograd i ostatak pa rekao hvala beograde za glasove, ovaj danas koji nije psihicki normalna osoba sve radi da produbi raskol koji ce neko na dugme da aktivira pa ce biti opet klanje i u bosni, a i u srbiji.

i to je cela intencija zapada. samo ih to moze odrazti u sedlu, sve ostalo je proseravnje i eu i vladavina prava i sl. sranja.

Шиптари нису имали референдум, нити би могли да га имају без остатка Србије.
Политички запад је буквално отео Србији део територије и направио на њему своју државу. Без сагласности Савета Безбедности.
Наравно да у оквирима те моћи коју су имали тад (сад су у опадању, хвала Богу!), никад не би дозволили Србима државу преко Дрине. Па нису дозволили ни Србима у Крајини да остану на својим огњиштима јер је тамо пар стратешких тачака које им је врло важно да контролишу.
Како не, имали су 1991. референдум о независности Косова. Ми смо ћутали док су они гласали, на основу њега их је признао Запад.

А шта ако то не уради?
Хоћеш јавно да му се извиниш? :lol:

Ја се надам новим изборима.
Не би могли да понове муљажу са Србима из Босне, а надам се ни са другум стварима.
Е сад, што Мариника не тражи нове изборе, то остаје нејасно.
Sto da ne uradi?
Daj mi jedan dokaz da ta budala ima neki integritet
Je l stao pored vucica i jeo g da je smesan virus, koji doktor koji drzi do svoje profesije se usudjuje da bilo koji virus nazove smesnim

Како не, имали су 1991. референдум о независности Косова. Ми смо ћутали док су они гласали, на основу њега их је признао Запад.
Какав референдум на ограниченој територији? Укинута је била аутономија покрајина.

Nije problem u srbima
Mozes biti srbin i na aljasci
Poenta je da ti iz bosne biras predsednika drzave u kojoj ne zivis
To kao kad bih ja amerima birala predsednika
Isti Q
Pod izgovorom da cevto uticati i na moj zivot u srbiji
Ti mislis da je to samo izgovor?
To nije nikakav izgovor,to je realnost.
A biti Srbin na Aljasci,nije isto sto i biti Srbin u Republici Srpskoj.

Ti mislis da je to samo izgovor?
To nije nikakav izgovor,to je realnost.
A biti Srbin na Aljasci,nije isto sto i biti Srbin u Republici Srpskoj.
Imate predsednika u drzavi u kojoj se kroji vasa sudbina
Kao i mi ovde
Ni mi odavde ne glasamo ko ce voditi vasu drzavu
I ne znam zasto bih?
Nit tu zivim
Nit tu radim
Nit se tu lecim
Nit se tu skoluju moja deca

Nazalost, moje kolege iz drzavne firme Elektroprivrede su isle na kontra miting - podrska Vucicu i dobili su opravdano slobodan dan. Autobusima iz Crne Gore na skup precedniku Vucicu, opravdan izostanak sa posla.

Ne bih se zacudio da su dolazili da glasaju kod vas, sanse za to su ogromne.

Upravo, dvojno drzavljanstvo je mnogo glupa stvar.

Ti limunado se odluci kojoj drzavi pripadas i dje glasas, ova glupost dosadasnja je nista bez glupost...kakve veze ti imas imas sa Srbijom? - nikakve.

Pa zasto bi imala pravo glasa u Srbiji?

Nema opravdanog odgovora.
Ja bih rekla da si ti glup sa takvim plitkim razmisljanjem.
Ja nisam pripadnik kineskog naroda koji je pao s Marsa,nego srpskog,koji je do juce zivio u istoj drzavi sa ostalim pripadnicima svog naroda.
To sto danas ne zivim,nije moja ni zelja,ni volja.
A pravo glasa imam jer mi je to pravo dato,tacka.
Neka i tebi BiH da isto pravo,ja nemam nista protiv.

Ja bih rekla da si ti glup sa takvim plitkim razmisljanjem.
Ja nisam pripadnik kineskog naroda koji je pao s Marsa,nego srpskog,koji je do juce zivio u istoj drzavi sa ostalim pripadnicima svog naroda.
To sto danas ne zivim,nije moja ni zelja,ni volja.
A pravo glasa imam jer mi je to pravo dato,tacka.
Neka i tebi BiH da isto pravo,ja nemam nista protiv.
Legendice, idi u roming ili tako nesto.

Ako ne znas kojoj drzavi pripadas ja cu ti objasniti, zasto bi ti glasala u dvije drzave? Znas li ti dje zivis i koja je tvoja drzava?

Sta ces u tudjoj?

Imate predsednika u drzavi u kojoj se kroji vasa sudbina
Kao i mi ovde
Ni mi odavde ne glasamo ko ce voditi vasu drzavu
I ne znam zasto bih?
Nit tu zivim
Nit tu radim
Nit se tu lecim
Nit se tu skoluju moja deca
E,pa vidis,od nase drzave,ti ne zavisis.Ali mi Srbi iz Republike Srpske itekako zavisimo od Srbije.
Srbija,kao drzava,mora da vodi racuna i o svom narodu izvan matice.
Ako nas pregaze,mislite da vi necete sledeci biti na redu?
A ja,ako imam drzavljanstvo,koje mi je legalno dato,imam ista prava kao i ti da glasam.
Ja sam vas na ovom forumu nedavno pitala za vase misljenje,posto vi ipak zivite u Srbiji,za koga glasati da nam svima bude bolje?
Ne sjecam se da mi je neko nesto konkretno odgovorio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back