pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.470
Čekaj još malo evo ja neću stavljati zareze bićemo u balansu.idem sad da spavam, ustala sam, čini mi se, juče
(sad će onaj da mi broji zareze)
Ustajem rano gužvanjac danas radosti e živote još samo malo i go
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj još malo evo ja neću stavljati zareze bićemo u balansu.idem sad da spavam, ustala sam, čini mi se, juče
(sad će onaj da mi broji zareze)
na more?Čekaj još malo evo ja neću stavljati zareze bićemo u balansu.
Ustajem rano gužvanjac danas radosti e živote još samo malo i go
na more kraj avgusta / septembar božezdravljana more?
ja dogodinena more kraj avgusta / septembar božezdravlja
crkli daboga / izraz /ja dogodine![]()
božeme'prosti, na prvu pomislih da je ovo sveća.
prvi put vidim sahranu nes kafe.božeme'prosti, na prvu pomislih da je ovo sveća.
znam, to se mi sa sela ne razumemo.![]()
I meni izgledalo malo, ali sam se lepo najeo. Krompir je i ispod mesa.sve je to lepo, al koliko vidim, svuda se, ali SVUDA , štedi na krompiru u kafanama na svim meridijanima, kao da je od zlata!
ne pamtim kad je bilo dovoljno krompira uz lignje, ribu, meso...
Nije to nes neg' late makijato.prvi put vidim sahranu nes kafe.
Mogu naravno, ja i ocekujem tako neki scenario pravo da ti kazem, uvek oni gledaji da pokriju svoje dupe.... Ali ok ajde videcemo kad dodju.... Spremam se na najgore a iznenadite me dobrimTo je ok. Fer.
Mada , ja imam drugačije iskustvo kada je reč o mobilnom telefonu. Mogu oni da slažu, kao što su u mom slučaju rekli da sam ga kvasila , sa sve fotkom sitne elektronike , verovatno se serviser umivao iznad telefona.
Tako ovi mogu da kažu - montirano nepropisno.
nije fora u tome da se najedeš, to ćeš svakako, al nema krompira za uz svaki zalogaj, to je tako iritantnoI meni izgledalo malo, ali sam se lepo najeo. Krompir je i ispod mesa.
Kao da namerno zaboravljaju da se hleb ne jede sa krompirom.nije fora u tome da se najedeš, to ćeš svakako, al nema krompira za uz svaki zalogaj, to je tako iritantno
Ma gde nema, bilo za svaki zalogajnije fora u tome da se najedeš, to ćeš svakako, al nema krompira za uz svaki zalogaj, to je tako iritantno
e onda si ti imao sreće ili te krompir ne zanima preteranoMa gde nema, bilo za svaki zalogaj
Ma pojedem 3 kile kod kuće, ali je ovde bilo sasvim dovoljno. Ne moram da jedem ko prase baš svuda.e onda si ti imao sreće ili te krompir ne zanima preterano
šta bi, zapravo, bilo ovo? I šta je ovo namazano, nije valjda majonez
Ne znam gde si jeo ovaj langoš, ali ne izgleda baš kao mađarski langoš.To su langoši, mađarska verzija naših piroški, recimo. Namaz biraš, ovo je pavlaka i beli luk. A uz to njihovo točeno Soproni pivo. Ovo bi i moča rado, veruj mi.
Kako gde, pa u Mađarskoj. Cenim da oni znaju kako se pravi?Ne znam gde si jeo ovaj langoš, ali ne izgleda baš kao mađarski langoš.
Treba da je tanji, masniji, sa više pavlake i odgore ide i narendati trapist.
I premazan je belim lukom izmiksanim sa belim vinom.
I mora da te boli stomak posle toga.